Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sambamaki

4,7
3 recensioner
Sambamaki

Restaurangen på Östermalm är Sambamakis första krog utanför Italien. I en arkitektritad lokal, skapad av Gundy Widman, kan du njuta av brasilianska färger, smaker och aromer. Här möts det brasilianska och japanska köket och på menyn hittar du något så spännade som brasiliansk sushi samt en gedigen cocktaillista.

Användarbilder på Sambamaki

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 nov 2017

Helt fantastisk mat! Har ätit i de flesta kända restauranger i Sthlm ( slår Kasai och Råkultur utan tvekan) men denna japansk brasiliansk restaurang är bäst inom japanska köket!!
Rekomenderar hjärtligt detta ställe! Toppen service dessutom och goda... Visa hela »

24 nov 2017

Sambamaki kombinerar japanska och brasilianska köket. En kombination som låter konstig till och börja med men sushin på sambamaki sticker ut, är superkreativ och bland den bästa som går att få tag i Stockholm. Lägg till fantastiskt service och supergo... Visa hela »

1 nov 2017

En nyöppnad gömd juvel på Östermalm. Här serveras troligtvis en av de mest spännande och goda rätterna och drinkarna i Stockholm just nu. En fusion av japanska och brasilianska smaker. Stramt möter vilt, ungefär.