Saya Sushi Östermalm

3,6
5 betyg
$-$$
Restaurang
Hemsida
Saya Sushi Östermalm
3,6
5 betyg
Hemsida

Ett litet hål i väggen som erbjuder lunch och middag samt take away, hemkörning och catering. Den här familjeägda restaurangen stoltserar bland annat med klassiska sushirätter, handgjorda dumplings, bentolådor, yakiniku och yakitori. Man kan även få sin sushi halstrad om man vill det.

Föreslå ändringar

Recensioner av Saya Sushi Östermalm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 juni 2021

Med beställning från Foodora blev det tyvärr en besvikelse, först var maten otroligt långsam (kan givetvis berott på foodora-budet) och när den väl kom fram såg det inte superkul ut. Maten smakade okej, inget speciellt men inget wow-igt, min vän... Visa hela »

3 apr. 2019 · Uppdaterad

Hål i väggen. Tog en lunch här! Litet ställe med max 10 platser litet och trångt men jätte trevlig personal. Tog saya sushi från lunchmenyn 10 bitar halstrad lax. Så gott!

Ligger vid östermalm. Kan tänka mig att gå hit igen. Fick... Visa hela »

21 dec. 2018

En av bästa sushi och asiatisk mat.
Väldigt fin och fresch.

27 nov. 2019

Litet ”hål i väggen” på Linnégatan som gör sushi med kärlek. Perfekt för take away, lunch eller snabb sushi efter jobbet. Vällagat, trevlig personal och helt enkelt väldigt bra.

28 aug. 2021