Stockholm City Food Hall

4,3
6 betyg
Food court
Restaurang
Hemsida
Instagram
City Food Hall
4,3
6 betyg
Hemsida
Instagram

Streetfoodhallen Stockholm City Food Hall samlar åtta olika restauranger under ett och samma tak. Här serveras mat från några av världens mest omtyckta kök, från hantverksmackor, New York-inspirerad pizza och högrevsburgare till sushi, ramen och bao.

Lunch, afterwork och middag kan du numera inta på den väldesignade streetfoodhallen Stockholm City Food Hall, på Klarabergsgatan mitt i centrala Stockholm. I början av 2023 öppnade man dörrarna till denna matdestination, där fokus ligger på mat och dryck från några av världens populäraste kök. 

Den industriella restauranghallen är inredd med råa betongväggar, metallmöbler och neonskyltar och har plats för hela 200 sittande gäster och än fler minglande sådana, sommartid även på uteserveringen. Fredagar och lördagar höjer man festkänslan och skapar rätt stämning med dj:s fram till midnatt, lagom till dess att festen fortsätter vidare på stan.

De åtta restaurangerna som utgör streetfoodhallen är Bun Meat Bun, Yoi, Mackverket, Zócalo, Vår Pizza, MGL Sushi och Kimli Ramen & Bao. Här hittar man också det taiwanesiska bubble tea-stället CoCo Fresh Tea & Juice, som gjort succé globalt och nu öppnat i Sverige. Alla restauranger är handplockade efter sin höga kvalitet och ska erbjuda något för alla smaker och tillfällen. Tillsammans gör de Stockholm City Food Hall till en streetfoodhall värdig innerstadens höga puls.

Föreslå ändringar

Recensioner av City Food Hall

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jul 2023

Foodhall, så härligt koncept! Kliva in i en lokal som proppat in människors favoritsmaker och supercravings för att garantera att alla hittar något.

Tog ett varv och valde att beställa en Bowl från det mexikanska, vårrullar och sallad från... Visa hela »

1 jul 2023

Bra utbud, bra lokal, bra läge, standardpriser och god mat - ett riktigt bra ställe på alla sätt och vis! Perfekt för något spontant, lunch eller ”i farten”.

Det är ingen kulinarisk upplevelse men det är väl heller inte tanken. Tar... Visa hela »

2 aug 2023

Jag ville gilla det mer än jag gjorde. Det är en otroligt convenient location och flera bra namn innanför portarna. Hela stället kändes tyvärr rätt stökigt och bullrigt och ramenstället som jag valde tog fel på min beställning flera gånge... Visa hela »

5 apr 2023

Super nice matmecka mitt i City. Värt ett besök för lunch eller middag.

21 feb 2023
21 jan 2023