Stockholm City Food Hall

4,2
6 betyg
$
Food court
Restaurang
City Food Hall
4,2
6 betyg

Streetfoodhallen Stockholm City Food Hall samlar åtta olika restauranger under ett och samma tak. Här serveras mat från några av världens mest omtyckta kök, från hantverksmackor, New York-inspirerad pizza och högrevsburgare till sushi, ramen och bao.

Lunch, afterwork och middag kan du numera inta på den väldesignade streetfoodhallen Stockholm City Food Hall, på Klarabergsgatan mitt i centrala Stockholm. I början av 2023 öppnade man dörrarna till denna matdestination, där fokus ligger på mat och dryck från några av världens populäraste kök. 

Den industriella restauranghallen är inredd med råa betongväggar, metallmöbler och neonskyltar och har plats för hela 200 sittande gäster och än fler minglande sådana, sommartid även på uteserveringen. Fredagar och lördagar höjer man festkänslan och skapar rätt stämning med dj:s fram till midnatt, lagom till dess att festen fortsätter vidare på stan.

De åtta restaurangerna som utgör streetfoodhallen är Bun Meat Bun, Yoi, Mackverket, Zócalo, Vår Pizza, MGL Sushi och Kimli Ramen & Bao. Här hittar man också det taiwanesiska bubble tea-stället CoCo Fresh Tea & Juice, som gjort succé globalt och nu öppnat i Sverige. Alla restauranger är handplockade efter sin höga kvalitet och ska erbjuda något för alla smaker och tillfällen. Tillsammans gör de Stockholm City Food Hall till en streetfoodhall värdig innerstadens höga puls.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Recensioner av City Food Hall

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Foodhall, så härligt koncept! Kliva in i en lokal som proppat in människors favoritsmaker och supercravings för att garantera att alla hittar något.

Tog ett varv och valde att beställa en Bowl från det mexikanska, vårrullar och sallad från...

Jag gillade verkligen denna food court; en bra blandning och kanske lite livlig miljö, men trevlig 🥳.

Bra utbud, bra lokal, bra läge, standardpriser och god mat - ett riktigt bra ställe på alla sätt och vis! Perfekt för något spontant, lunch eller ”i farten”.

Det är ingen kulinarisk upplevelse men det är väl heller inte tanken. Tar...

Jag ville gilla det mer än jag gjorde. Det är en otroligt convenient location och flera bra namn innanför portarna. Hela stället kändes tyvärr rätt stökigt och bullrigt och ramenstället som jag valde tog fel på min beställning flera gånge...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Super nice matmecka mitt i City. Värt ett besök för lunch eller middag.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Representerar du Stockholm City Food Hall?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Stockholm City Food Hall?

På Stockholm City Food Hall serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Mexikanskt
  • Pizza
  • Ramen
  • Hamburgare

Vad kostar det att äta på Stockholm City Food Hall?

Stockholm City Food Hall ligger i prisklassen Budget ($).

Är det billigt att äta på Stockholm City Food Hall?

City Food Hall ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Stockholm City Food Hall lunch?

Ja, City Food Hall har lunchserveringar.

Kan man beställa take away från Stockholm City Food Hall?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från City Food Hall. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Stockholm City Food Hall?

Stockholm City Food Hall ligger på Klarabergsgatan 29–31, 111 21, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 150m).