Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sushirullen Odenplan

4,0 • 2 recensioner
Sushirullen Odenplan

Sushirullen grundades med idén att Sverige behöver ett hälsosamt och hållbart snabbmatsalternativ. Idag serveras deras australiska sushirullar to-go på olika platser i Stockholm. En av de små filialerna hittar du på Norrtullsgatan vid Odenplan.

Att snabbmat inte behöver vara onyttig är något som Sushirullen kan gå i god för. Kedjan grundades 2013 med inspiration från utlandsresor, och med fokus på både hälsa och hållbarhet. Numera har Sushirullen ett flertal filialer, bland annat i Vasastan. Bakom disken i den lilla lokalen vid Odenplan samsas sushi i olika varianter för den på språng. Här kan man plocka upp en greppvänlig sushirulle med gott samvete. ”Snabb mat kan vara hälsosamt”, lyder devisen.

Inte bara fisk står till buds. På menyn hittar du bland annat vegetariska, veganska och glutenfria alternativ, och kedjan jobbar även för att minska användningen av ägg. Bortsett från lax kan rullarna bestå av allt från teriyaki-kyckling till tofu och grönsaker. Även nigiri erbjuds. För att vara skonsam mot miljön satsar man även på att minska förbrukningen av förpackningar och dra ner på transporter från leverantörer. För den som inte vill ha takeaway finns även ett par sittplatser i lokalen.

Det går även att beställa catering via Sushirullen.

Se även Sushirullen Sergels torg, Sushirullen Fridhemsplan, Sushirullen Globen, Sushirullen Vasagatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 mar 2019

Jag blev positivt överraskad av Sushirullen! Det här är första gången jag handlar på en Sushirullen så jag vet inte vad som skiljer denna ät de andra.

Det är en liten liten kiosk där man får plats kanske 3 personer. Jag köpte... Visa hela »

7 jun 2019

Bra billigt inget och klaga på!!
Man får vad man betalar!