Crispy Pizza Bistro Vasastan

4,2
12 betyg
$$
Pizzaställe
Crispy Pizza
4,2
12 betyg

Finpizzatrenden har spridit sig som en löpeld genom Stockholm och givetvis har den även nått Vasastan. På Crispy Pizza Bistro, som öppnade 2015, satsas det helhjärtat på närodlade råvaror och snygg miljö för pizzaentusiaster som är tidsenligt kräsna. Allt enligt mottot "sharing is caring".

Den lilla lokalen på Upplandsgatan kantas av plåtväggar, industrilampor och rustika träbord med mysfaktor. Här görs pizzorna på svenska råvaror som är ekologiska och närodlade, och upplägget bjuder in till att testa och festa loss på flera olika varianter. Tanken är nämligen att pizzorna ska skäras upp i slices och delas med resten av sällskapet, inte minst om du drabbas av beslutsångest. Bland smakerna hittar du såväl uppdaterade delikatesstoppings som gamla klassiker i stil med skinka och ananas.

För den som föredrar lite mer moderna pizzavarianter finns allt från gris och kyckling till grönsaker och ostar att välja mellan. Kanske pulled pork med karamelliserad rödlök eller ädelost med butternutpumpa och honung hamnar på tallriken. Eller varför inte lite chimichurri? Även flatbread står att hitta på menyn, men också alternativ såsom sallader och chicken wings för den som inte är lika pizzasugen. Kombineras gör maten givetvis med mikrobryggd svensk öl eller ett glas vin för den som är sugen. Finns det plats kvar i magen är det bara att avsluta måltiden med lite ekologisk glass.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
12
Google-logo
Google
4,4
373

Recensioner av Crispy Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Väldigt många som ger full pott, men inte riktigt där för mig. Tunna och frasiga och lever upp till namnet crispy pizza. Jag brukar vara ganska klassisk när jag väljer pizza men sist så valde jag något annat för att vara lite rolig, det jag verkligen g...

·

Först och främst, viktigast av allt: Ät pizza nummer 7!!! Den är sinnessjukt god. Världens godaste pizza skulle jag ärligt talat vilja kalla den.

En egen kategori av pizza. Inte napolitansk, inte romersk, inte italiensk över huvud taget, men inte heller en...

·

Ändå god och glutenfri pizzabotten! Lite snål topping, men nice att veta att man kan få sig en god glutenfri och vegansk pizza när suget faller sig på.

Riktigt goda pizzor med tunn botten till skillnad från de flesta andra finpizzorna i stan. Testade en vegetariana-variant och en margharita. Kanske inte de bästa valen på menyn men väldigt bra. Mysig lokal och trevlig personal.

Listad i: 🍕 Finpizza

Otroligt bra! Kul med alla okonventionella ingredienser, såser och extra plus för att det vid flertalet gånger håller sin höga nivå trots hemleverans

Ej besökt restaurangen men mitt absoluta favoritval vid hemkörning (Meno Male nr 2). Fantastiskt goda pizzor!

Helvete så god pizza. Perfekt att variera mellan denna och Napolitana-pizzan som serveras på Meno Male, 450 gradi osv.

Som det låter så är pizzorna crispy och tunna! Man får de serverat på ett ställ som är högre vilket gör det väldigt trevligt tycker jag. Litet ställe, mörka väggar och mysigt! Har varit här flera gånger och servicen ä...

Listad i: Favoriter

Tunna och krispiga pizzor med spännande smaker. Kan helt rekommendera.

Wow, länge sedan jag blev imponerad utav en pizza! Otroligt goda, tunna och en skön mättnad efteråt. Lite ställe men genuint och personlig personal med bra service. Kommer åka tillbaka många gånger!

Alla goda ting är tre!

Pizza nr 3 med rökt sidfläsk, getost, rostade pinjenötter, honung är den godaste pizzan som jag någonsin ätit.
Förutom pizzan har Crispy en mycket trevlig och duktig personal som skapar en varm atmosfär i en mysig lokal.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
12
Google-logo
Google
4,4
373

Representerar du Crispy Pizza Bistro Vasastan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Crispy Pizza Bistro Vasastan?

På Crispy Pizza Bistro Vasastan serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Crispy Pizza Bistro Vasastan?

Crispy Pizza Bistro Vasastan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Finns det veganska rätter på Crispy Pizza Bistro Vasastan?

Ja, Crispy Pizza erbjuder veganska rätter.

Kan man beställa take away från Crispy Pizza Bistro Vasastan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Crispy Pizza. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Crispy Pizza Bistro Vasastan uteservering?

Ja, Crispy Pizza Bistro Vasastan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Crispy Pizza Bistro Vasastan?

Crispy Pizza Bistro Vasastan ligger på Upplandsgatan 45, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 200m).