Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Crispy Pizza Bistro Vasastan

4,4
11 betyg
Redigera Crispy Pizza Bistro Vasastan

Finpizzatrenden har spridit sig som en löpeld genom Stockholm och givetvis har den även nått Vasastan. På Crispy Pizza Bistro, som öppnade 2015, satsas det helhjärtat på närodlade råvaror och snygg miljö för pizzaentusiaster som är tidsenligt kräsna. Allt enligt mottot "sharing is caring".

Den lilla lokalen på Upplandsgatan kantas av plåtväggar, industrilampor och rustika träbord med mysfaktor. Här görs pizzorna på svenska råvaror som är ekologiska och närodlade, och upplägget bjuder in till att testa och festa loss på flera olika varianter. Tanken är nämligen att pizzorna ska skäras upp i slices och delas med resten av sällskapet, inte minst om du drabbas av beslutsångest. Bland smakerna hittar du såväl uppdaterade delikatesstoppings som gamla klassiker i stil med skinka och ananas.

För den som föredrar lite mer moderna pizzavarianter finns allt från gris och kyckling till grönsaker och ostar att välja mellan. Kanske pulled pork med karamelliserad rödlök eller ädelost med butternutpumpa och honung hamnar på tallriken. Eller varför inte lite chimichurri? Även flatbread står att hitta på menyn, men också alternativ såsom sallader och chicken wings för den som inte är lika pizzasugen. Kombineras gör maten givetvis med mikrobryggd svensk öl eller ett glas vin för den som är sugen. Finns det plats kvar i magen är det bara att avsluta måltiden med lite ekologisk glass.

Se även Crispy Pizza Bistro Södermalm, Crispy Pizza Bistro Kvarnholmen, Crispy Pizza Bistro Sjöstaden

Användarbilder på Crispy Pizza Bistro Vasastan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Crispy Pizza Bistro Vasastan av Cissi L.
  • Pizza nr 7 och pizza med skinka+ananas i bakgrunden  – Bild från Crispy Pizza Bistro Vasastan av Mythu L.
  • Bild från Crispy Pizza Bistro Vasastan av Ida B.
  • Bild från Crispy Pizza Bistro Vasastan av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 feb 2019

Väldigt många som ger full pott, men inte riktigt där för mig. Tunna och frasiga och lever upp till namnet crispy pizza. Jag brukar vara ganska klassisk när jag väljer pizza men sist så valde jag något annat för att vara lite rolig, det jag verkligen g... Visa hela »

5 jun 2016 · Uppdaterad

Först och främst, viktigast av allt: Ät pizza nummer 7!!! Den är sinnessjukt god. Världens godaste pizza skulle jag ärligt talat vilja kalla den.

En egen kategori av pizza. Inte napolitansk, inte romersk, inte italiensk över huvud taget, men inte heller en... Visa hela »

18 mar 2018

Riktigt goda pizzor med tunn botten till skillnad från de flesta andra finpizzorna i stan. Testade en vegetariana-variant och en margharita. Kanske inte de bästa valen på menyn men väldigt bra. Mysig lokal och trevlig personal.

Listad i: 🍕 Finpizza
4 sep 2019

Otroligt bra! Kul med alla okonventionella ingredienser, såser och extra plus för att det vid flertalet gånger håller sin höga nivå trots hemleverans

17 okt 2018

Helvete så god pizza. Perfekt att variera mellan denna och Napolitana-pizzan som serveras på Meno Male, 450 gradi osv.

5 mar 2019

Ej besökt restaurangen men mitt absoluta favoritval vid hemkörning (Meno Male nr 2). Fantastiskt goda pizzor!

7 okt 2019 · Uppdaterad

Ändå god och glutenfri pizzabotten! Lite snål topping, men nice att veta att man kan få sig en god glutenfri och vegansk pizza när suget faller sig på.

31 mar 2019

Som det låter så är pizzorna crispy och tunna! Man får de serverat på ett ställ som är högre vilket gör det väldigt trevligt tycker jag. Litet ställe, mörka väggar och mysigt! Har varit här flera gånger och servicen ä... Visa hela »

Listad i: Favoriter
20 jun 2016

Tunna och krispiga pizzor med spännande smaker. Kan helt rekommendera.

15 sep 2016

Wow, länge sedan jag blev imponerad utav en pizza! Otroligt goda, tunna och en skön mättnad efteråt. Lite ställe men genuint och personlig personal med bra service. Kommer åka tillbaka många gånger!

25 sep 2017

Alla goda ting är tre!

Pizza nr 3 med rökt sidfläsk, getost, rostade pinjenötter, honung är den godaste pizzan som jag någonsin ätit.
Förutom pizzan har Crispy en mycket trevlig och duktig personal som skapar en varm atmosfär i en mysig lokal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.