På kebabstället Le Kebab ligger fokus på ekologiskt och grönt, högklassiga råvaror och oväntade smaker. Bakom satsningen står Philip Örtegren, grundare av Phil's Burger, samt Mario och Charbel Hammo, som driver cocktailbaren Pharmarium och restaurangen Stortorgskällaren i Gamla stan.
På Le Kebab serveras kebab, det är ingen hemlighet, men krögarna bakom konceptet vill ge sina gäster en ny upplevelse, där menyn är allt annat än vad man är van vid på mer klassiska kebabställen. Menyn är 80% grön och består av högkvalitativa, noggrant utvalda råvaror. Allt görs från grunden och brödet som bakas är alltid dagsfärskt.
Kebabmenyn erbjuder ett generöst utbud med variation på smak och form. Du kan beställa kebab i pita, på tallrik, i skål, över ris och i wrap. Är man vegetarian finns även en helt separat meny med utvalda favoriter från den ordinarie menyn, där köttet ersatts med vegetariska alternativ och falafel. Förutom att fokusera på fräscha råvaror är man noga med att uppläggningen ska kännas modern. Rätterna är minst sagt instagramvänliga och går att äta på plats eller ta med.
Väljer du att äta i restaurangen på Upplandsgatan sitter du i en färgstark lokal med träinslag, växter och neonlampor. Här finns plats för många sällskap, stora som små. Skölj ner maten med en öl, ett glas vin eller varför inte deras hemgjorda milkshake.
Se även Le Kebab Södermalm, Le Kebab Sundbyberg, Le Kebab Stureplan