Le Kebab Vasastan

3,8
24 betyg
$$
Kebabställe
Hemsida
Instagram
Le Kebab
3,8
24 betyg
Hemsida
Instagram

På kebabstället Le Kebab ligger fokus på ekologiskt och grönt, högklassiga råvaror och oväntade smaker. Bakom satsningen står Philip Örtegren, grundare av Phil's Burger, samt Mario och Charbel Hammo, som driver cocktailbaren Pharmarium och restaurangen Stortorgskällaren i Gamla stan.

På Le Kebab serveras kebab, det är ingen hemlighet, men krögarna bakom konceptet vill ge sina gäster en ny upplevelse, där menyn är allt annat än vad man är van vid på mer klassiska kebabställen. Menyn är 80 % grön och består av högkvalitativa, noggrant utvalda råvaror. Allt görs från grunden och brödet som bakas är alltid dagsfärskt.

Kebabmenyn erbjuder ett generöst utbud med variation på smak och form. Du kan beställa kebab i pita, på tallrik, i skål, över ris och i wrap. Är man vegetarian finns även en helt separat meny med utvalda favoriter från den ordinarie menyn, där köttet ersatts med vegetariska alternativ och falafel. Förutom att fokusera på fräscha råvaror är man noga med att uppläggningen ska kännas modern. Rätterna är minst sagt instagramvänliga och går att äta på plats eller ta med.

Väljer du att äta i restaurangen på Upplandsgatan sitter du i en färgstark lokal med träinslag, växter och neonlampor. Här finns plats för många sällskap, stora som små. Skölj ner maten med en öl, ett glas vin eller varför inte deras hemgjorda milkshake.

Föreslå ändringar

Recensioner av Le Kebab

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 feb. 2023

Det bästa med Le Kebab att det finns något för alla. Kalv, fläsk, kyckling eller vegetariskt. Bowl, ris, wrap eller pommes. Perfekt!

Här är portionerna fräscha och generösa och med mycket smak. En favorit!

7 maj 2020 · Uppdaterad

Aug -20: Var här igen och tycker de steppat upp det en nivå, så jag höjer betyget. God kebab, goda pommes, kall cola och maten kom snabbare idag.

Maj -20: Svårt att bestämma mig ang. betyget. Kan tänka mig att jag höjer upp det till en fyra efter n... Visa hela »

19 nov. 2022

Jakten på Stockholms bästa kebab/gyros fortsätter 🥳. Testade Le kebabs lunch. Rätt kött men fel sås (smaksak🙃). Kändes som våra tallrikar stått ett tag innan vi fick dem, för pommes var kalla… tog ganska lång tid innan vi fick mat,... Visa hela »

17 feb. 2021

Nice med ett fräscht och modernt kebabhak! Gillar variationen på menyn. Käkade en snabblunch och tog en le bowl chicken som var riktigt god! Bra med dressing, granatäpple kom som en god syra och jag blev väldigt mätt 🙌🏼 Ett plus med stora glas så man slipper fyll... Visa hela »

22 juni 2022

Snudd på 4 men tycker fan det är lite väl dyrt...

4 dec. 2021

Recensionen sker efter några öl, så upplevelsen kan vara förstärkt och omdömet något förvrängt. MEN - en fräsch lokal med bra personal och GOD gyros. Inte som den där i Grekland, men god ändå. Maten kom SNABBT och portionen var gen... Visa hela »

23 maj 2020 · Uppdaterad

Verkligen helt ok, inte sämre inte bättre. Det är som ett Phills Burger fast i kebabformat vilket borde vara positivt(!) men storlek på portion är lite i det snåla laget, och smakerna sitter inte riktigt. Köttet smakar bra men tyvärr har man valt en så... Visa hela »

5 maj 2020

Bästa❤. Så sjukt gott och så sjukt fräscht.

7 aug. 2020

Översätt till svenska »

Bra og litt lyxigare kebab. Värd ett besök.

12 maj 2020

Jag hade väldigt höga förväntningar och betyget blev tyvärr bara helt ok då det var på tok för liten rulle, supetunn men väldigt god. Jag hoppas verkligen att dom ser över det för då har dom mig där minst en gång i veckan på... Visa hela »

24 jan. 2021

Generellt sett en trevlig restaurang med god mat. Falafeln som jag åt hade väldigt stark smak av kummin, så falafeln var ingen favorit, men i övrigt var allt bra! Skulle önska ett större vinutbud då de bara hade husets och det smakade inte speciellt bra.

22 apr. 2020

Bästa premium kebaben! Äntligen en kebab som håller högkvalitet rakt igenom. Grym atmosfär med många goda valmöjligheter på menyn utöver kebab!

22 okt. 2020

Bästa kebaben i Stockholm. Har bott i stan hela mitt liv och är stor matälskare.

24 maj 2020

Maten är okej, men inget speciellt. Kommer man hungrig blir man inte mätt utan massa sides och då blir det rätt dyrt för vad det faktiskt är - snabbmat. Var jättetaggad när jag kom hit men möttes av extremt otrevlig och oengagerad personal på plat... Visa hela »

18 maj 2020

Varit på plats 3 gånger sedan öppningen av stockholms fräschaste kebab. Alla gånger har jag mötts av god service och fantastiskt mat.
Maten går ej att beskriva med ord, måste verkligen ätas, alla sideorders är sjukt goda och fräscha sp... Visa hela »

18 maj 2020

Kebabhimlen och mer därtill. Helt enkelt ett riktigt härligt ställe med väldigt god mat och skön atmosfär. Extra plus för bra service!

18 maj 2020

Sjukt bra!
Har längtar efter att ett sådant här ställa ska öppna. Allt jag prövade på menyn va grymt och inredningen är WOW. Enda minus är personalen som va lite charmiga.
Kommer bli en favorit!

16 dec. 2022
26 feb. 2023
28 jan. 2022
Sida 1 av 2