Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tapas 28

0,0
0 recensioner
Redigera Tapas 28
Tapas 28

På Tapas 28 serveras givetvis tapas, men här begränsar man sig inte till enbart spanska smaker, utan hämtar inspiration från hela världen. Resultatet blir en bred och varierande meny, full av spännande smaker som du avnjuter i den intima och familjära lokalen mitt i stan.

Rätterna på Tapas 28 är noga utvalda med smakinspiration från världens alla hörn. Med halloumifries, kantarelltoast, panerad tonfisk och tacos med pulled pork på menyn bevisas det att det här inte är någon typisk tapasrestaurang. Stanna till för lite snacks under afterworken, eller stanna hela kvällen lång och upptäck alla olika smaker på menyn. Här finns något för alla, oavsett om du är vegetarian, köttätare eller älskar fisk och skaldjur. Ackompanjera maten med utvalda viner och drinkar från den mångsidiga dryckesmenyn – den kunniga personalen ger gärna rekommendationer.

Restaurangen är belägen i de mysiga kvarteren som ligger en gata in från Norr Mälarstrand på Kungsholmen. Här är det ombonat med tegelväggar, stora fönster och mängder av tavlor och fotografier. Under årets varma månader öppnar den mysiga och stora uteserveringen, som är omgiven av grönska. Här vill man sitta länge och njuta av välsmakande tapas, och varför inte dela på en kanna sangria?

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Tapas 28!

Användarbilder på Tapas 28 Visa alla

  • Lägg till bild