Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Taste of Vietnam

3,3
4 betyg
Redigera Taste of Vietnam

I korsningen Folkungagatan och Södermannagatan kan man äta äkta vietnamesisk mat på Taste of Vietnam. Här hittar du autentiska smaker och en menyn som är helt gluten- och laktosfri med många vegetariska rätter.

Pho, tempura, färska vårrullar, fiskplättar... får dessa rätter det att vattnas i munnen så har du hittat rätt. På Taste of Vietnam, som ligger på livliga Folkungagatan mitt på Södermalm, rymmer menyn alla de klassiska rätterna från Vietnam, men också nya spännande varianter. Den gemensamma nämnaren är de friska smakerna, balansen mellan salt, sött och hett och den generösa mängden färska örter som till exempel mynta och koriander. Bortsett från exempelvis nudlar och wok innehåller menyn även sushi.

Här värderar man även hälsa och miljö och väljer därför fräscha råvaror med omsorg. Menyn är nästan helt fri från gluten och laktos, och i mångt och mycket vegetarisk. Eventuella allergier kan man fråga serveringen om och bli guidad genom menyns alternativ.

Lokalen är inredd i ett färg- och mönsterfyrverkeri med mycket rött som för tankarna österut. Vill man inte äta en hel middag så går det bra att ta plats i baren och beställa något att dricka och kanske mumsa på några smårätter. Taste of Vietnam har inte bara öppet kvällstid. På vardagar serveras lunch som inkluderar sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe.

Användarbilder på Taste of Vietnam Visa alla

  • Lägg till bild
  • Beef phở – Bild från Taste of Vietnam av Cosma-Shanti M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 aug 2019

Maten var okej! Men i restaurangens kök så bråkade kockarna högljutt under vår middag, det skreks och gapades. Inte så trevligt precis. Påpekade detta till servitören och fick nån slags bortförklaring. Och nån kompensation fick vi inte. R... Visa hela »

27 nov 2018

Ätit middag och lunch. Lite åt dyrare håll, bra kvalité. Dock inte mycket vegansk optioner...

5 aug 2020

Bra och spännande mat (y)

11 apr 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Var där för lunch - hade phở med nötkött. Det ingår salladsbuffé var ganska ”meh” (men tjänar ett plus för att ha godis och en bra chili/fisk sås dressing!), och maten var riktigt svag. Phở var tyvärr smaklös (även efter jag... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.