Pat's Place

Top 100
4,5
31 betyg
$$
Restaurang
Hemsida
Pat's Place
4,5
31 betyg
Hemsida

Pat Prommeenate satsar på den lite coolare thailändska matkulturen och serverar thailändska "tapas" på Folkungagatan.

Föreslå ändringar

Recensioner av Pat's Place

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jan. 2023

Äntligen besökte jag denna omtalade thai restaurang på Folkkungagatan.
Vi var där ett stort sällskap på lördagslunch kl 13.00. Lokalen var fullsatt men ändå hälsade personalen trevligt på oss när vi kom in.
Jätte trevlig... Visa hela »

30 aug. 2023

Dehär är bra grejer! Mysig lokal, roligt med thai inspirerad tapas. Vi firade min brors födelsedag här och alla gick härifrån supernöjda. Bra portioner till rimliga priser. Lite synd att det är svårt att få bord här eftersom restaurangen ä... Visa hela »

12 dec. 2018 · Uppdaterad

Yes.
Thai-mat som smakar gott och det märks att omtanke finns.
Stället är intimt med dov belysning, bra avstånd mellan borden, man får sin space trots att det är trångt. Mysigt.
Mellanrätter med roliga namn.
Jag och mitt sällskap bestä... Visa hela »

17 feb. 2019

Har varit på Pat’s Place två gånger och vill konstatera att det är en stark fyra.

Menyn består av 10-15 annorlunda rätter som är perfekta att dela. Man blir rekommenderad att ta fem rätter om man är två, så räkna med tv... Visa hela »

30 okt. 2018

Det här var lite av en wow-upplevelse!
Lokalen är lite, mysig och trevlig. Fint inredd med dov och intim belysning. Personalen är trevlig, uppmärksam och maten kommer ut snabbt (nästan lite för snabbt, om man nu ska leta fel).
Jag hade inte jättehöga... Visa hela »

31 maj 2023

En ny favorit på Söder! Var där på middag och det var helt fullbokat. Mysig miljö som påminner om Thailand med rave:ig musik som definitivt spelas på stranden annars. Maten var riktigt bra! Och även drinkarna. Rekommenderar att beställa in massa mat a... Visa hela »

24 mars 2023

Trillade in hos Pat (thailändska ägarinnan) utan bokning, fullt men dom fixade snabbt 2 platser vid baren, och det gillar man ju.
Tapas = små mellanrätter, dom överrekommenderar inte antalet som många restauranger gör, och man delar gärna för att s... Visa hela »

2 juni 2021 · Uppdaterad

Update 2022: Efter ett besök middagstid förtjänar de absolut en uppgradering till en 4 :) Väldigt vällagat, kul att dela tillsammans och gött med en Singha.

Absolut god mat, men har inte upplevt samma WOW jag hört andra prata om. Jag utgår att detta... Visa hela »

5 juli 2023

Helt otroligt god thai-mat! Märks tydligt att det finns passion och att det kommer från hjärtat. Väldigt mysig restaurang och supertrevlig personal! Kommer definitivt att gå hit igen!

13 juni 2019

Hade höga förväntningar då jag läst tidigare recensioner, men tyvärr är jag rätt besviken. Thai tapas där bestående av smårätter. Jag förstod att det inte var det "klassiska thai" maten, att det skulle vara roligare, en an... Visa hela »

9 sep. 2019

Läste en exalterad recension i DN eller SvD och gick hit med förväntningar. Tyvärr levde stället inte upp till lovorden utan det kändes som en vanlig fulthai. Inget emot fulthai, men känns trist att man inte kan utge sig för att vara det man är. Recension... Visa hela »

15 okt. 2021

Spännande och fräscht koncept som håller för en stark fyra! Mycket trevlig atmosfär och lokal, grymt ställe för avspänd middag eller AW. Meny med bra variation. GOTT! För mig saknas dock wow-känslan, vilket är varför betyget inte blir hö... Visa hela »

14 juli 2022

Sjukt gott! Bara tagit med men ser så trevligt sitta där och äta

5 mars 2021

Fantastisk mat, har aldrig smakat liknande. Supergott veganskt och vegetariskt, underbar personal.

1 nov. 2020

Jag hade ganska höga förväntningar på detta ställe. Hört bra om det och svårt att få bord iom att jag ofta är ute i sista sekunden. Men till slit satt jag där.

Helt klart kul med thai tapas. Det var det mest positiva. Vissa rätter va... Visa hela »

11 juli 2022

Otroligt! Bästa thai i stan

21 okt. 2018

Har varit på besök ett par gånger och varit väldigt nöjd med maten. Roligt koncept och bra service. För att gå tillbaka fler gånger hade jag önskat ännu fler alternativ på menyn.

11 mars 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det var en underbar upplevelse och maten var minnesvärd! Kan inte vänta på att gå tillbaka igen:)

21 aug. 2020

Hypat ställe. Helt ok mat. Men efter att ha ätit upp fick vi vänta och vänta och vänta på att få betala. Försökte få någons uppmärksamhet, började gå omkring i lokalen och leta personal. Var beredda att ge upp och gå in... Visa hela »

5 aug. 2020

Fantastisk mångfald i asiatiska rätter med en berättelse bakom varenda en!

Sida 1 av 2