Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Flying Elk

4,0 • 12 recensioner
The Flying Elk

Bland Gamla Stans pubar hittar man The Flying Elk, en gastropub som serverar vad skaparna kallar "proper pub grub" – hemlagade pubrätter på fina råvaror. I baren hittar man ett gäng utvalda ölsorter (med rätt temperatur).

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 maj 2019

Vi valde avsmakningsmeny på The Flying Elk😊. Väldigt god mat, älskade kammusslan och råbiffen 😍. Mysig lokal och bra service.

15 jan 2020

God mat och trevlig upplevelse i stort. Efterrätterna var riktigt härliga. En liten soppa till förrätt ingick, väldigt god men framförallt lite trevligt! Fish and chipsen var bra.

10 feb 2019

Underbara Älgen, maten tröstar, vinet smakar och drinkarna är full pott. Servicen är dock utöver och beyond detta, Stockholms bästa personal jobbar definitivt här!

9 dec 2018

Hade höga förväntningar här. Och visst, det var gott! Jag tog ”48h” oxkind till huvudrätt som var riktigt bra. Fick två små bitar, lite krims krams runt om och en pytteliten skål med en puré gjord på palsternacka har jag för mi... Visa hela »

29 apr 2018

Väldigt härlig stämning, trevlig inredning, god mat och uppassande service. Det enda som drar ner betyget är att det är för dyrt.

12 feb 2016

Åt middag här igår och har tidigare ätit helglunch någon gång (då åt jag tryffelburgare vilket var grymt). Menyn är rätt speciell, lite knepig skulle nog de flesta säga som är lite för trygga i sin comfort zone, spännande sk... Visa hela »

4 feb 2016

Trevligt ställe precis vid Gamla Stans tunnelbanestation.
Vi åt Hamburgare och Fish and chips. Smakade väldigt bra. Tryfflemajon till Pommes Fritsen var kvällens höjdare.
Mysigt ställe som rekommenderas varmt. Trevligt bemötande av personalen.
En stark... Visa hela »

6 jun 2014

På The Flying Elk är det barkrubb och bira när den är som bäst men skillnaden i service är det som gör att det svajar ibland.

Jag gillar The Flying Elk, det är min grundsyn på hela stället och det är därför jag återkom... Visa hela »

10 maj 2016

Modern gastropub som serverar pubmat med en twist. Har senaste gångerna testat mig på deras fish n chips och den smörbakade piggvarsfilén, vilka båda var riktigt smarriga. Jag har ännu inte testat på deras musikquiz, men är nåt jag en dag planerar... Visa hela »

14 dec 2015

Trevligt ställe, inte riktigt lika pubig-känsla som man kanske skulle förvänta sig av en gastropub - men snyggt. Maten var riktigt bra, rustika rätter elegant serverat så det inte kändes för tungt och mäktigt.

20 feb 2015

Här har jag ätit både deras brunch och middag ett flertal gånger. Sjukt snyggt och skönt ställe med rätt känsla i allt från personal till meny. Jag är inte överförtjust i allt på menyn men det jag har ätit har varit bättr... Visa hela »

22 sep 2016

Bra kvalitet. Trevligt.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 sep 2018

Bra mat, men servicen lämnar väldigt mycket att önska. Den unga servitören kan närmast beskrivas passivt aggressiv och därtill ouppmärksam. Olyckligt