Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Flying Elk

4,0 • 6 recensioner
The Flying Elk

Bland Gamla Stans pub-utbud, hittar man en innovativ variant på den klassiska engelska puben i finförpackning. The Flying Elk präglas av en rustik, men modern inredning. Och här serveras vad skaparna kallar "proper pub grub"- som likt beskrivningen innebär hemlagade pubrätter, som tillagats på riktiga råvaror. Och bekant är väl att när Björn Frantzén (Restaurant Frantzén) sätter tänderna i ett nytt projekt, blir det till guld - The Flying Elk är ett av de förgyllda. Vissa rätter serveras på lantliga träbrickor. I baren hittar man ett gäng utvalda ölsorter (med rätt temperatur). Till familjen hör även cocktailbaren Corner Club som ligger i samma byggnad.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Christina N.

Trevligt ställe, inte riktigt lika pubig-känsla som man kanske skulle förvänta sig av en gastropub - men snyggt. Maten var riktigt bra, rustika rätter elegant serverat så det inte kändes för tungt och mäktigt.

Richard S.

Här har jag ätit både deras brunch och middag ett flertal gånger. Sjukt snyggt och skönt ställe med rätt känsla i allt från personal till meny. Jag är inte överförtjust i allt på menyn men det jag har ätit har varit bättr... Visa hela »

Adam L.

Åt middag här igår och har tidigare ätit helglunch någon gång (då åt jag tryffelburgare vilket var grymt). Menyn är rätt speciell, lite knepig skulle nog de flesta säga som är lite för trygga i sin comfort zone, spännande sk... Visa hela »

Stampe X.

Bra kvalitet. Trevligt.

Rikard N.

Trevligt ställe precis vid Gamla Stans tunnelbanestation.

Vi åt Hamburgare och Fish and chips. Smakade väldigt bra. Tryfflemajon till Pommes Fritsen var kvällens höjdare.

Mysigt ställe som rekommenderas varmt. Trevligt bemötande av personalen.
... Visa hela »

Erica P.

Modern gastropub som serverar pubmat med en twist. Har senaste gångerna testat mig på deras fish n chips och den smörbakade piggvarsfilén, vilka båda var riktigt smarriga. Jag har ännu inte testat på deras musikquiz, men är nåt jag en dag planerar... Visa hela »