Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Seven

5,0 • 7 recensioner
The Seven

Vägg i vägg med Poké Burger på Fleminggatan hittar du systerkrogen The Seven, ett modernt streetfoodställe som serverar både mat och nytänkande cocktails i kreativ miljö. Här består menyn alltid av sju rätter inspirerade av smaker från hela världen.

The Seven drivs av en erfaren krögartrio som ville fylla en lucka på Stockholms streetfood-karta och samla guldkorn från olika kontinenter. Resultatet blev en lekfull kombination av internationell streetfood och matchande cocktails till humana priser, serverat i en avskalad lokal med kitschiga detaljer. Här är tanken att servicen och stämningen alltid ska vara tillmötesgående, social och opretentiös. Beställningar sker av bartendern över disk och menyn förändras ständigt – räkna med att kunna hitta allt från lobster roll till koreanska kycklingvingar och tilltugg.

Bortsett från streetfood satsar man även på ständigt varierande drinkar som anpassas efter rätterna på menyn och är minst lika nytänkande. Influenserna är desamma, så bli inte förvånad om pumpa, kaffirlime, kanel eller kardemumma agerar smaksättare i glaset. Onsdagar, fredagar och lördagar ackompanjeras mat och barhäng av livespelningar och dj:s.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 nov 2018

Cool och soft bar som känns internationell. Trevlig personal, pratvänligt till 22, avslappnad atmosfär.

24 okt 2018

Riktigt bra & genuin streetfood, cocktailsen var helt klart över förväntan

12 jan 2019

Riktigt god mat och drinkar i världsklass! Nya favoritstället. Rekommenderar verkligen!

17 mar 2019

Bland de bästa drinkarna i stan, med det där lilla extra. Bartendern är toppklass både i bemötande och färdighet. Rekommenderas varmt!

28 jul 2019

Otroligt trevlig bar! Helt perfekt för både en spontan och planerad AW. Personalen har hög servicekänsla och är supersköna. Älskar lokalen, så cool stil och skön planlösning!

28 dec 2018

Superfräsch mat. Personal med koll. Snabb servering. Kan bli en ny favorit

3 dec 2018

Mycket trevligt ställe med god mat och trevlig personal.