Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Orangeriet

3,3
10 betyg
Redigera Orangeriet
Orangeriet

Soffor, fåtöljer och mönstrade mattor. Orangeriet är Trattorians inglasade mys-syskon som lockar Norr Mälarstrands flanörer året om. Här hittar du en mix av bar och café där du kan äta smårätter, ta en fika och sippa på en cocktail med utsikt över vattnet.

Restaurangen drivs av Brasseriegruppen, där bland andra Prinsen och Il Tempo ingår.

Användarbilder på Orangeriet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Orangeriet av Catrin M.
  • Bild från Orangeriet av Catrin M.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 feb 2019

Underbar lokal både utan och innan så det funkar året om, sommaren är dock att föredra. Bra stämning men det gäller att vara i tid eller iallafall ha tiden för det tar ett bra tag att få en sittplats en fin sommarkväll. Maten är ok, charkbri... Visa hela »

Listad i: Bra chark
30 nov 2018

Urhärligt, trevligt och mysigt på samma gång!
Det perfekta stället för en AW, dejt, drink eller annat socialt umgänge. På sommaren sitter man i ett orangeri omringat av grönska, blickar ut över vattnet och kan njuta i solen och på vintern få... Visa hela »

6 aug 2020

Vi besöker alltid Orangeriet på sommaren. Deras uteservering är väldigt mysig och deras pasta och risotto är väldigt goda 👌. Har inte testat pizzan men hört att den också är riktigt god😎.

12 nov 2018

Har ej ätit här men varit ett par gånger på AWn och smuttat på deras killer cocktails.

En av stans mysigaste barer, både på utsidan och insidan. Läget precis vid vattnet ger en formidabel utsikt genom glasväggen.
Stället är in... Visa hela »

22 apr 2019

Ett utav sommarens bästa platser i city. Här kan man sitta och mysa i timmar med havsutsikt och smutta på cocktails och äta deras goda pizza.

Denna restaurang har ett av de bästa lägena i Stockholm, precis på kajen på Kungsholmen. Dom serverar coc... Visa hela »

16 sep 2019

Grymt ställe för öl, käk och sol! Passade på att sitta här LÄNGE i lördags eftermiddag när solen låg på, riktigt trevligt!! Det är ju något underbart att sitta vid vattnet.

Perfekt stället för AW eller att komma... Visa hela »

4 feb 2019

Här har jag varit på dejt, firat min 30-års dag med släkten, tagit en AW med kompisar och smuttat på riktigt goda drinkar. Dem serverar en mandarin drink som är helt perfekt! Deras vegetariska pizza är perfekt till aw:n. Deras inredning med omaka stolar och bord... Visa hela »

10 dec 2019

Bra läge, fin lokal och ett perfekt ställe för en avstickare på promenaden för en varm kaffe eller en fika eller lunch. Grym pizza.

22 nov 2019

Mycket trevlig middag igår. Bra service och god mat.

1 jan 2019

Fjärde eller femte gången jag besöker stället och ärligt talat vet jag inte varför jag gått tillbaka. Har väl velat ge stället en chans för att lokalen är trevlig eller blivit medbjuden av andra. Men VARENDA gång tar det evigheter innan... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.