Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tweed

4,1 • 9 recensioner
Tweed

Med stora chesterfieldfåtöljer och rutiga väggar lever Tweed upp till sitt namn. Här handlar det om komfort för alla tillfällen som har med dryck att göra, kanske en fördrink eller sent nattsudd. Baren är inriktad på såväl vinkällaren som hantverksölen och klassiska drinkar med Tweed-twist. Som komplement till drickat finns även en meny med snacks, hamburgare, charkuterier, ostar och desserter. På sommaren hålls utomhusbaren öppen där man bland annat kan röka kubanska cigarrer.

Se även syskonen Djuret, Pubologi, Leijontornet 12x8 och The Burgundy

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Charlotte R.

Skulle bara ta en drink här en fredagsväll men fastnade i några timmar. Alltså, vilka drinkar och vilken jäkla service och personal! Full pott från mig. Hade en sjukt trevlig kväll, mycket tack vare den service vi fick. Jag kanske inte skulle gå hit primä... Visa hela »

Jacob H.
Kristoffer R.

Sjukt bra drinkar och atmosfären/interiören/stämningen likaså. Bara provat burgaren på menyn, gillade den starkt. Ev kan man ifrågasätta prisvärdheten, men god var den

Richard S.

Jag gillar verkligen Tweed. Inte bara för deras Chesterfieldfåtöljer, fantastiska drinkar, sköna stämning och att de har en av stan bästa hamburgare. Det är för att man kan få röka cigarr här! Inte inne i lokalen men ute på deras innergå... Visa hela »

Fredrik J.
Fredric E.

Fantastiska drinkar och väldigt bred avecmeny. Tyvärr var jag inte jätte imponerad av burgaren, hade förhoppningar om att den skulle smaka som den gamla Pubologi-burgaren.

Björn M.

Väldigt trevligt ställe med goda öler och drinkar. Dock förstördes vår kväll något av den otrevliga personalen som snäste åt oss när vi frågade om vi kunde sätta oss i några lediga fåtöljer istället för p... Visa hela »

Martina B.

Goda drinkar, gott tilltugg och en trevlig miljö. Personalen var trevlig, bra service!

Devrim K.

Översätt till svenska »

Great bar - cozy and laidback atmosphere, impressive wine list and great food. My go to AW place.