Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Vegano Catering

Vegano Catering har flera års erfarenhet av att tillaga och leverera vegetarisk mat av högsta kvalitet till privatpersoner såväl som företag som önskar en festlig måltid någonstans runtom i Stockholm. De huserar även med en egen festvåning mitt i Gamla stan för den som vill ha allt i ett.

Filosofin hos Vegano Catering är att med närproducerade råvaror och ingredienser tillaga genuin, vegetarisk mat. Kockarna har god erfarenhet, förståelse och ett intresse i den veganska livsstilen och har tack vare det som ambition att få andra att uppleva innovativ mat som smakar gott, helt baserat på innehåll från växtriket.

Vegano Catering erbjuder två olika paket; det vegetariska vilket inkluderar animaliska produkter såsom ost och ägg, men helt utesluter kött, samt det helt veganska som utesluter alla animaliska produkter. De har även olika frukost- och hälsopaket med exempelvis yoghurt, smoothies, smörgåsar och acai-bowls.

Vegano Catering tillhör Primagruppen som även har Prima Catering och Dolce Catering. Köken är helt separata då de erbjuder ett bredare sortiment med både kött, fisk och fågel - men detta gör det möjligt att erbjuda sina kunder ett stort urval av alternativ för fester, bröllop och konferenser. Behöver du en festlokal så ligger deras egen centralt i Gamla stan, i Stockholms äldsta värdshus Källaren Stralsund.

Deras catering levereras i hela Stockholmsområdet till både privata tillställningar och företagsevenemang. Förutom mat bistår Vegano Catering även med serveringspersonal, sommelier, bartenders och baristor.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Vegano Catering!

Användarbilder på Vegano Catering

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild