Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Waan Thai

3,8
11 recensioner
Waan Thai

Waan Thai är en ambitiös thailändsk restaurang i hjärtat av Vasastan, här lagas smakrika traditionella rätter av erfarna thaikockar. Interiören för tankarna till varmare breddgrader och sommartid lockar innegården som en riktig stadsoas.

Användarbilder på Waan Thai Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Waan Thai av Annelie V.
  • Fried rice med kyckling. Älskar den – Bild från Waan Thai av Annelie V.
  • Bild från Waan Thai av Adam L.
  • Bild från Waan Thai av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 jun 2019

Kan tyvärr inte hålla med de höga betygen som getts. Maten var okej, men smaka som vilket Thaiställe som helst. Innegården har de gjort ett bra försök att få mysig, men lyckas inte riktigt. Det är nära på en 3a, men eftersom jag inte kommer... Visa hela »

10 jun 2019 · Uppdaterad

Skulle kunna vara en femma för vad det är. En väldigt trevlig thaikrog med genuina smaker, personalen är fantastiskt trevlig och det finns så många thai rätter att välja på så det är omöjligt att tröttna. Ikväll åt jag e... Visa hela »

26 mar 2019 · Uppdaterad

En ganska trevligt thai-restaurang med ganska god mat. Om man bara jämför thai-restauranger är det nog en 4/5 men om man jämför restaurang med restaurang så är det en ganska medioker kvarterskrog. Jag kan absolut tänka mig att gå tillbaka, mkt pga att p... Visa hela »

22 jul 2019

Hört mycket gott om Waan Thai, och kan väl kanske inte riktigt stämma med i körsången. Ganska standard thaiställe tycker jag, lite fräschare överlag bara.

10 dec 2019

Bra standard på thaimaten! Inte speciellt kul miljö och inget särskilt som kommer locka mig tillbaka inom kort - men bättre thaimat än genomsnittet.

1 mar 2019 · Uppdaterad

Trevligt med lite thaimat bland alla indiska och sushirestauranger i Vasastan. 15-talet bord inomhus i tre våningar. Uteservering på innergården på sommaren.

27 jan 2019

Riktigt trevligt ställe som sticker ut från mängden i sin kategori. Riktigt god mat också!

10 jul 2018

Waan thai har blivit min favorit när det kommer till Thaimat, strax före Tjabba thai.

Maten är fräsch, vällagad och de anpassar enkelt hettan efter preferens för de som vill ha det lite mildare utan att man tappar smaken, snyggt. Menyn är bred, men inte fö... Visa hela »

4 jul 2020

Detta är den bästa Thai restaurangen i Stockholm som vi har besökt. Den är mycket bra i förhållande till Thai restauranger i även andra världsdelar.
Har vi chans så kommer vi tillbaka.
Vi satt på innergården och håll avstå... Visa hela »

27 maj 2016

Riktigt bra thaiställe som skiljer sig från mängden med betydligt högre ambitioner och fokus på kvalité.

25 nov 2018

Min favorit- thai i Stockholm. Fantastiskt god mat och trevlig personal. Vi kom dit med barnvagn och det var inga problem trots mycket folk, bara ställa den i en liten ficka vid sidan.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.