Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Xulo

4,0
8 betyg
Redigera Xulo

Xulo är en mexikansk restaurang på Luntmakargatan som serverar genuina mexikanska rätter från lunch och framåt. Här hittar du bland annat tacos, burritos, ceviche och mycket annat.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 feb 2023

Du måste gå hit! Mysigt litet ställe med väldigt god mat! Tveka inte bara gå dit! Det är som att du kommer hem till en Mexikansk familj och får lite av det godaste.

3 aug 2022

Till Xulo går du när Mexico-nerverna kickar in. Kom hungrig och tänk inte så mycket. Jag gillar detta ställe, ryktet säger att det är La Neta som ligger bakom och jag kan nog förstå varför. La Neta och Xulo är de enda mexikanska restaurangern... Visa hela »

16 mar 2023

Hade velat ge dem en fyra för personalen var fantastisk och deras såser var magiska. Maten i övrigt dock alldeles för flottig för mig.

25 jul 2022

Kul med ytterligare en mexare i stan. Lite "slafsigt" att äta här jmf. med andra ställen som serverar liknande mat, måhända att det är mer autentiskt men det var lite väl kladdigt i och med att man får tre separata småflaskor med salsa som ma... Visa hela »

25 mar 2022

12 mar 2022

28 apr 2023

28 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.