Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset FågelbroHus

0,0 • 0 recensioner
Sparadiset FågelbroHus

Hos Sparadiset på FågelbroHus kan man kombinera spabehandlingar med lantlig miljö och en hel weekend om man vill det. Här erbjuds bland annat djupgående massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, samt ekologiska produkter för hud, kropp och hår.

Den tropiska känslan på Sparadisets övriga anläggningar har på Fågelbrohus ute på Värmdö ersatts av skärgårdskänsla en halvtimme från stan. Oavsett om man övernattar på hotellet eller inte så kan man ta del av behandlingar för hela kroppen. Bland spabehandlingarna hittas olika former av massage och en mängd duobehandlingar. Vill man lyxa till det lite extra kan man unna sig olika lyxbehandlingar som aromafotbad med helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Bland kroppsbehandlingarna finns ”warm mud wrap” och ”seasalt & coconut body scrub”, och för den som vill vårda fötterna erbjuds olika fotbehandlingar.

Sparadiset har blivit ett etablerat namn i Stockholm, starkt förknippat med tropiska spaanläggningar. Ute på Fågelbrohus kretsar upplevelsen kring det lantliga. Här kan man kombinera spabehandlingen med ett restaurangbesök eller stanna en hel weekend. Det finns även utvalda skönhetsprodukter till försäljning, där många är ekologiska. Sparadiset finns även på Fågelbrohus systerhotell Krusenbergs Herrgård.

Se även Sparadiset Krusenbergs Herrgård, Sparadiset Östermalm, Sparadiset Västermalm, Sparadiset Södermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sparadiset FågelbroHus!