Sparadiset Södermalm

2,7
9 betyg
Redigera Sparadiset Södermalm

För den som längtar efter tropiska stränder och sköna behandlingar är Sparadiset en riktig oas. Här erbjuds bland annat massage och lyxpaket i avkopplande miljö med inspiration från varmare breddgrader. En av spaanläggningarna hittas i Skanstull på Södermalm.

Glöm vitt och sterilt – Sparadiset är dekorerat med växter, bambu och bilder från vackra paradisstränder. Här kan man koppla av och drömma sig bort till avlägsna platser. Bland behandlingarna hittas allt från hot stone massage och ekologiska ansikts- och kroppsbehandlingar, till fotmassage med aromabad. Det går även att få olika "lyxpaket" med exempelvis kroppsskrubb, massage och tillgång till bubbelpool, eller gå tillsammans och få duobehandlingar.

Behandlingsrummen är personligt inredda med blommor och ljus, och för den som vill boka en hel spaavdelning går även det. "Fiji" är utrustad med bubbelpool, blommor, bambu och kokos, medan "Indonesien" går i jordnära toner. I spaavdelningarna kan man koppla av tillsammans i mindre grupper och ta del av färsk frukt och utvalda produkter.

Se även Sparadiset Östermalm, Sparadiset Kungsholmen

Användarbilder på Sparadiset Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jul 2021

Jag besökte Sparadiset på Södermalm för en 35 minuter lång gravidmassage. När jag kom in genom dörrarna blev jag välkomnad av personal, fick ett par tofflor och ett glas vatten i väntan på min behandling. Blev sedan visad in i ett mysigt massageru... Visa hela »

4 mar 2015

I den mörkaste perioden av året besökte jag Sparadiset för ett event och det är verkligen en så oväntad plats för ett paradis. Ringvägen är inte känd för sin charm och jag brukar undvika det till varje pris. Ingången ligger runt hö... Visa hela »

8 jun 2017

Väldigt missnöjd. Personalen var inte service minded alls.. dålig upplevelse från första stund när ena tjejen skämtar torrt om att kag måste betala för en dricka som jag uppenbart står i kö för att betala. Tog en spa-pedikyr med lack, t... Visa hela »

20 dec 2020

Hade bokat romantic Robinson på sparadiset Södermalm. Bubbelpoolen var kall, det låg smutsiga använda skrubbhandskar på bubbelpoolskanten som vi råkade lägga oss på, vi blev serverade torr inplastad frukt som inte såg speciellt fräsch ut. Enda... Visa hela »

22 mar 2022

Tog en gravidmassage på 65 minuter som absolut inte blev 65 minuter utan snarare typ 50.
Berättade vart ja hade ont och behövde och att hon INTE skulle vara ”gentle”. Sa de två gånger men ändå rörde hon mig som om jag var gjord av glas? De... Visa hela »

20 jan 2016

Fantastiskt mysigt ställe! Har varit på alla deras anläggningar flera gånger och blir alltid lite imponerad av deras fantastiska service och otroliga miljö! Behandlingarna är också riktigt bra! Rekommenderas varmt!

23 dec 2017

Tyvärr blev jag inte nöjd med Sparadiset efter min behandling på Södermalm för några veckor sedan. Jag fick ett presentkort på en timmes behandling och behandlingen i sig var väldigt bra men personalen i kassan var ej vana och efteråt upptäckte d... Visa hela »

27 maj 2020

Jag fyllde 50 år och tog med mig min tonårsdotter på en lux- behandling för två.
Först fick vi njuta av en egen stor bubbelpool och efteråt skrubbade vi oss själva med en kokosdoftande skrivkramp med havssalt. Tiden i poolen var ca 1 timme lång... Visa hela »

13 jan 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

19 nov 2022

Blev avbokad 24 timmar innan vår bokning som jag köpt flera månader i förväg till min frus födelsedag. Förstörde hela dagen för oss. Kommer aldrig boka eller rekommendera igen.