Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stockholm Saltspa

4,5 • 2 recensioner
Stockholm Saltspa

På Stockholm Saltspa erbjuds en avkopplande miljö där man som gäst ska kunna andas ut, andas in och må bra. Här kan du få saltrumsbehandlingar (haloterapi) med eller utan ljusterapi, gå på ”saltyoga”, få massage och behandlingar för ansikte och kropp, gå på samtalsterapi och göra annat för välmåendet.

”Ett helande rum av salt”, så beskriver sig Stockholm Saltspa som ligger på Kornhamnstorg i Gamla stan. Den stora specialiteten är givetvis saltrummet - ett rum klätt i bergssalt från golv till tak där andningssalt frigörs i småpartiklar genom en generator, något som ska rengöra luftvägarna och samtidigt vara bra mot hudproblem. Här kan du koppla av från vardagen stress och uppleva saltets hälsofrämjande egenskaper i en miljö som är autentisk med de gamla saltgruvorna.

Bortsett från saltrumsbehandlingar erbjuds ljusterapi, saltyoga (olika former av yoga som utförs i salt), ansiktsbehandlingar, meditation, massage, healing, samtalsterapi och coaching. På söndagar välkommas alla barn att leka i saltrummet och få en stund av ”saltplay”. Du hittar även olika företagspaket, workshops och föreläsningar på Stockholm Saltspa.

Vill man uppleva en del av saltets egenskaper hemma så finns olika produkter såsom saltlyktor, saltlampor, salttvål och badsalt att handla med sig från butiken i direkt anslutning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov 2018

Det var en annorlunda upplevelse.

Salt yoga i ett mycket ljust rum men också oerhört liten. Vi var kanske 7-8 pers knappt.

Priset var ca 200-250 kr och det kändes prisvärt. Skön yoga i saltgrotta

6 okt 2018

Bra och annorlunda upplevelse, härligt bemötande och suverän massage. Kan rekommendera att kombinera bägge...