Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Nest

4,5 • 4 recensioner
The Nest

Högst upp på Downtown Camper by Scandic vid Brunkebergstorg döljer sig The Nest, en urban wellnessavdelning med utsikt över takåsarna, Gamla stan och Riddarfjärden. Här kan man bland annat sjunka ner i en året-runt-öppen utomhuspool, testa tak-yoga eller dricka juice och äta hälsosamma rätter från takbaren.

The Nest öppnade hösten 2017 och är en riktig välmående-oas för både hotellgäster och stockholmare som vill koppla av högt ovanför citypulsen. I den moderna avdelningen kombineras bad, bastu och nyttig kost med slående vyer över Stockholm. Utomhuspoolen står öppen och uppvärmd året runt, och på somrarna kantas den av soffor och solstolar där man kan umgås under bar himmel samtidigt som man blickar ut över vattendrag och historiska byggnader. På lördagar klockan 20-22 arrangeras Night Swimmers, ett lite lugnare pool party med dj:s och skön stämning vid poolkanten.

Inomhus hittas bastun, designad som ett ”näste”, samt moderna upplevelseduschar och ljusa ytor för avkoppling och egentid. Här finns även ett gym där man kan träna med vacker utsikt. I direkt anslutning till wellnessavdelningen serverar takbaren och cocktailloungen färskpressade juicer och nyttig mat under hela dagen, men också cocktails, bubbel, vin och öl.

The Nest erbjuder även ett halvdagspaket där man antingen bokar frukost och wellness eller lunch och wellness. För den som är intresserad av yoga hålls yogaklasser på taket tillsammans med erfarna lärare på sommaren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 nov 2018

Jag har inte besökt alla span i Stockholm men av de jag har varit på är detta ett av de jag gillar allra mest. The Nest som ligger på taket av hotellet Downtown Camper har en lounge-bar med snacks och dricka. Spat har en snygg, modern och fräsch design. Här finns fler... Visa hela »

14 aug 2018

En riktig guldgruva denna sommar som varit den varmaste någonsin! Måste dock börja med något som gjorde mig besviken. Alla mat måste nämligen förbeställas, varit här två gånger i sommar och första gången tänkte jag äta... Visa hela »

Listad i: Dejtlistan
19 feb 2019

Wow för The nest!

Är så glad att jag hittat ett spa som är så fräscht och modernt mitt inne i city. Jag tycker att The nest verkligen är prisvärt och kommer absolut att gå hit fler gånger. Deras lunch som dom erbjöd var jättebr... Visa hela »

7 sep 2019

Jag skulle vilja säga att detta är det bästa spa i Stockholm. Sällan mycket folk, fräscht, rent och allt du behöver. Det är ingen extra allt a la Yasuragi, eller anrikt som grand eller Sturebadet. Men det är prisvärt och riktigt bra. Underbart att ligga p... Visa hela »