Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Nest

4,4
8 betyg
Redigera The Nest

Högst upp på Downtown Camper by Scandic vid Brunkebergstorg döljer sig The Nest, en urban wellnessavdelning med utsikt över takåsarna, Gamla stan och Riddarfjärden. Här kan man bland annat sjunka ner i en året-runt-öppen utomhuspool, testa tak-yoga eller dricka juice och äta snacks från takbaren.

The Nest öppnade hösten 2017 och är en riktig välmående-oas för både hotellgäster och stockholmare som vill koppla av högt ovanför citypulsen. I den moderna avdelningen kombineras bad och bastu med slående vyer över Stockholm. Utomhuspoolen står öppen och uppvärmd året runt, och på somrarna kantas den av soffor och solstolar där man kan umgås under bar himmel samtidigt som man blickar ut över vattendrag och historiska byggnader.

Inomhus hittas bastun, designad som ett ”näste”, samt moderna upplevelseduschar och ljusa ytor för avkoppling och egentid. Här finns även ett gym där man kan träna med vacker utsikt. I direkt anslutning till wellnessavdelningen ligger takbaren The Nest Cocktail Lounge som serverar cocktails, mocktails och lättare barsnacks.

Med The Nest vill man erbjuda mer än bara wellness. Här ska man kunna vara sig själv, njuta av bra musik från hela världen och ta en kall öl i poolen tillsammans med vännerna.

Se även Downtown Camper by Scandic, Campfire, The Nest Cocktail Lounge

Användarbilder på The Nest Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Nest av Ida B.
  • Bild från The Nest av Ida B.
  • Bild från The Nest av Ida B.
  • Bild från The Nest av Hanna T.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 nov 2018

Jag har inte besökt alla span i Stockholm men av de jag har varit på är detta ett av de jag gillar allra mest. The Nest som ligger på taket av hotellet Downtown Camper har en lounge-bar med snacks och dricka. Spat har en snygg, modern och fräsch design. Här finns fler... Visa hela »

14 aug 2018

En riktig guldgruva denna sommar som varit den varmaste någonsin! Måste dock börja med något som gjorde mig besviken. Alla mat måste nämligen förbeställas, varit här två gånger i sommar och första gången tänkte jag äta... Visa hela »

Listad i: Dejtlistan
24 jan 2022

Jag gillar att gå på spa och det mest avslappnade för mig, och det som ger störst njutning, är att sitta utomhus, i en varm pool men vacker utsikt och det är precis det man får här. Utomhus delen är verkligen mysig! Jag tror att den är ännu m... Visa hela »

19 feb 2019

Wow för The nest!
Är så glad att jag hittat ett spa som är så fräscht och modernt mitt inne i city. Jag tycker att The nest verkligen är prisvärt och kommer absolut att gå hit fler gånger. Deras lunch som dom erbjöd var jättebra. Vi... Visa hela »

29 aug 2022

Ett måste ifall man besöker storstan 👌🏽

7 sep 2019

Jag skulle vilja säga att detta är det bästa spa i Stockholm. Sällan mycket folk, fräscht, rent och allt du behöver. Det är ingen extra allt a la Yasuragi, eller anrikt som grand eller Sturebadet. Men det är prisvärt och riktigt bra. Underbart att ligga p... Visa hela »

27 feb 2022

27 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.