Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Thatsup-event: Workout på Clarion Sign

Den 19 mars var det äntligen dags för våra ambassadörer att både röra på sig, men också slappna av, på Clarion Hotel Sign. Det var nämligen då vårt första träningsevent gick av stapeln 💪

Vi startade med ett hårt pass med PT:n Richard i gymmet. Det som är coolt med maskinerna på detta gym är att din aktivitet ger grön el till hotellet. Det blev inte så mycket maskiner för oss, vi körde istället tunga parövningar och tog ut oss till max.

Efter passet kämpade vi oss upp till Selma City Spa på våning åtta, där vi fick vår belöning. Vi virade in oss i härliga morgonrockar och gick ut på takterrassen. Vi lyckades pricka in en magisk solnedgång och fick mjuka upp musklerna i den varma poolen. Här kan man ligga hur länge som helst och vi gick upp först när det blivit mörkt. Det är alltid ett bra snack och en härlig stämning med våra medlemmar och med denna utsikt kunde det inte ha blivit en bättre kväll.

Clarion Hotel Sign för samman folk och arrangerar flera olika träningstillfällen, bland annat löpargrupper, kampsport och andra gruppass. Tack till Vitamin well för bränsle under träningen och en välförtjänt återhämtning.

Vill du också vara med på våra event? Börja med att bli medlem och läs mer här, eller skriv till mig.

/Ida Berzén
Community & marketing manager

Användarbilder på Thatsup-event: Workout på Clarion Sign Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Thatsup-event: Workout på Clarion Sign av Ida B.
  • Bild från Thatsup-event: Workout på Clarion Sign av Ida B.
  • Bild från Thatsup-event: Workout på Clarion Sign av Ida B.
  • Bild från Thatsup-event: Workout på Clarion Sign av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 maj 2019

Jag kunde ju absolut inte gå dagen efter detta träningspass vilket är får mig att inse hur dåligt tränad jag är men också vilket pang-pass detta var!
Och denna rooftop skojar man inte bort! Magiskt med solnedgången, vilken underbar kväll!