Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Selma City Spa

4,0 • 1 recension
Selma City Spa

Högst upp i Clarion Hotel Sign ligger Selma City Spa, en chic spa-anläggning med avkopplande stämning och skön utsikt över Stockholms takåsar. Harmoniska behandlingar, bubblor i glaset och varm utomhuspool året om är några av anläggningens treats.

Selma City Spa är en riktig spa-oas mitt i Stockholm, åtta våningar upp i Clarion Sign, med takpool, spabehandlingar, bastu och ett hållbart gym ritat av Wingårdhs arkitekter. Här finns det gott om utrymme för såväl egentid som mingel och events, oavsett om man vill piffa upp vardagen med en lugn stund i den uppvärmda utomhuspoolen, köra en quickfix inför kvällen eller fira loss ordentligt. I loungen serveras även sallader, nyttigt snacks och olika juicer att kombinera besöket med.

Bland spabehandlingarna hittas såväl långa som korta behandlingar som kan anpassas efter egna behov – allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och olika typer av massage till manikyr, pedikyr, vaxning och spraytan. Spabesöket kan även kombineras med övernattning på hotellet för en komplett spaweekend, med en konferens eller göras till en möhippa, svensexa eller en babyshower med mingel, poolhäng och behandlingar. Den som ska ordna fest kan hyra antingen hela våningen eller en del av spaanläggningen och ha party med utsikt över stan.

Vill man bara boka dagspa eller kvällsspa ingår gym, solterrass, uppvärmd utomhuspool, bastu samt lån av badrock, handduk och tofflor. Addera ett glas bubbel till paketet om du behöver lite extra lyx.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 mar 2015

Modernt och trevligt SPA med uppvärmd pool på taket, där du kan simma eller bara njuta av utsikten med dina tjejkompisar/partner/ familj.

Underbar takterrass där du kan avnjuta en drink eller en smoothie efter en behandling. Fantastisk utsikt och fint inrett.

J... Visa hela »