Selma City Spa

2,5
11 betyg
Redigera Selma City Spa

Högst upp i Clarion Hotel Sign ligger Selma City Spa, en chic spaanläggning med vacker utsikt över Stockholms takåsar. Här kan man koppla av med olika spabehandlingar, hänga på takterrassen och ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen.

Selma City Spa är en riktig spa-oas mitt i Stockholm, åtta våningar upp i Clarion Sign, med takterrass, takpool, spabehandlingar, bastu och ett hållbart gym för allsidig träning. Här finns det gott om utrymme för såväl egentid som för mingel och events, oavsett om man vill lyxa till vardagen med en drink, en spabehandling eller en stund i loungen. Eller varför inte ett kvällsdopp med utsikt över stan. Vill man ta något att äta eller dricka kan man beställa i spabaren och slå sig ner i Rooftop Garden Bar, en grön oas som har öppet under årets varma månader.

Bland spabehandlingarna hittas allt från ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och olika typer av massage till manikyr, pedikyr, vaxning och spraytan. Spabesöket kan även kombineras med övernattning på hotellet för en komplett spaweekend, med en konferens eller göras till en möhippa, svensexa eller en babyshower med mingel, poolhäng och behandlingar. Den som ska ordna fest kan hyra antingen hela våningen eller en del av spaanläggningen och ha party med utsikt över stan.

Se även Clarion Hotel Sign, Kitchen & Table Norrmalm

Användarbilder på Selma City Spa Visa alla

  • Lägg till bild
  • Pool – Bild från Selma City Spa av Janet F.
  • Bild från Selma City Spa av Ida B.
  • Bild från Selma City Spa av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov 2019

Det här var det mest frustrerande, irriterande och energi tagande jag varit med om på länge. Var till och med tvungen att vänta med att recensera för att jag inte orkade tänka på stället.
Kommer inte gå tillbaka på grund av det bemötand... Visa hela »

7 feb 2022

Tyvärr inte så bra spa, men takterrassen är fin! Trånga omklädningsrum som känns lite trista, en bastu som det väl inte är något fel på. Sedan finns det ett relaxrum där jag inte riktigt vet vad man ska göra förutom ligga i en stol... Visa hela »

20 jun 2019

Om du vill betala 300-500 kr för inträde för ett SPA som är trångt och tråkigt då har du kommit itll rätt ställe. Utsikten är det enda som är bra. Jag minns inte så mycket förutom känslan som att jag varit i ett köpcentru... Visa hela »

2 aug 2019

Vad är det här är första känslan. Omklädningsrummen är trånga, ofräscha duschar. Känns som att man är på ett badhus på mindre ort.

Känns lite tråkigt att man inte ger högre betyg då man ändå... Visa hela »

25 apr 2019

Inte så imponerad...
Väldigt många som pratat gott om Selma City Spa men jag och mitt sällskap var inte alls speciellt imponerande.
Takpoolen med utsikten var trevlig, dock önskade vi att den var några grader varmare då vi besökte spat i börja... Visa hela »

29 mar 2015

Modernt och trevligt SPA med uppvärmd pool på taket, där du kan simma eller bara njuta av utsikten med dina tjejkompisar/partner/ familj.
Underbar takterrass där du kan avnjuta en drink eller en smoothie efter en behandling. Fantastisk utsikt och fint inrett.
Jag tog en... Visa hela »

6 feb 2019

Har besökt detta spa en gång, och det är i min mening allt annat än en "chic-spaanläggning".
Kanske var det bättre standard här när det öppnade men nu håller det inte lägre måttet.

Takpoolen är det stora eve... Visa hela »

28 aug 2019

Kanske inte det charmigaste poolområdet i stan, men helt okej med en pool utomhus uppe på taket på Clarion Sign. Gillar man tåg så kan man passa på att spana ned på spårområdet vid Centralen. Finns även flera olika spabehandlingar och gym fö... Visa hela »

6 mar 2022

Ett spa som helt klart skulle ingå i hotellvistelser Betala 595kr för bastu och en varm pool i tre timmar där går även gränsen för mig

6 jul 2019

Cool pool, kanske inte ett spa men gillar verkligen stället. Trevlig personal och grymt med baren vid takpoolen

27 feb 2022