Buddy's

5,0
1 betyg
$$$
Bar
Restaurang
Buddy's
5,0
1 betyg

Irländsk öl och whiskey ska avnjutas i sin rätta miljö, det blir tydligt så snart man sätter foten innanför dörren på Buddy's.

Det är sällan man springer på en äkta irländsk pub, men på Buddy's ser den genomirländska Buddy Mooney själv till att allt går rätt till. Hans förfäders historia finns fragmentariskt dokumenterad ända tillbaka till 1200-talet, redan då irländska så det förslog.

Idag sätter Buddy Mooney ett värde i att servera irländsk kultur på det vis som seden bjuder, det här är mer än bara ett simpelt ölhak, utbudet av öl är visserligen enormt, men hit går man lika mycket för stämningen som för det man häller i sig. Vad sägs om en äkta irish coffee som här serveras utan varken sugrör eller sked? Eller husets autentiska fish and chips som serveras i en tidningsstrut.

Inrett i varmt charmig pubstil med väggar täckta av svartvita fotografier, öllogotyper och planscher där den irländskt djupgröna väggfärgen utgör en trivsam fond.

Vid sidan om öllistan erbjuder man också en generös meny där pubklassiker blandats med några lite prydligare rätter, Buddy's träkolsgrillade t-bone steak är exempelvis en riktig fullträff. Hamburgaren är redan en snackis på stan och vid sidan om menyns storsäljare är det hedrande att puben även erbjuder genuina kulturrätter i sann irländsk anda.

1 Edward D.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Buddy's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Buddy's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

I was here many years ago while staying in Uppsala.

1 Edward D.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Buddy's?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Buddy's?

På Buddy's serveras bland annat:

  • Kött
  • Irländskt
  • Pubmat

Vilken typ av bar är Buddy's?

Vi har klassificerat Buddy's som:

  • Ölbar
  • Whiskybar
  • Pub

Vad kostar det att äta på Buddy's?

Buddy's ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger Buddy's?

Buddy's ligger på Dragarbrunnsgatan 53, Centrum.