Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Buddy's

5,0
1 betyg
Redigera Buddy's

Irländsk öl och whiskey ska avnjutas i sin rätta miljö, det blir tydligt så snart man sätter foten innanför dörren på Buddy's.

Det är sällan man springer på en äkta irländsk pub, men på Buddy's ser den genomirländska Buddy Mooney själv till att allt går rätt till. Hans förfäders historia finns fragmentariskt dokumenterad ända tillbaka till 1200-talet, redan då irländska så det förslog.

Idag sätter Buddy Mooney ett värde i att servera irländsk kultur på det vis som seden bjuder, det här är mer än bara ett simpelt ölhak, utbudet av öl är visserligen enormt, men hit går man lika mycket för stämningen som för det man häller i sig. Vad sägs om en äkta irish coffee som här serveras utan varken sugrör eller sked? Eller husets autentiska fish and chips som serveras i en tidningsstrut.

Inrett i varmt charmig pubstil med väggar täckta av svartvita fotografier, öllogotyper och planscher där den irländskt djupgröna väggfärgen utgör en trivsam fond.

Vid sidan om öllistan erbjuder man också en generös meny där pubklassiker blandats med några lite prydligare rätter, Buddy's träkolsgrillade t-bone steak är exempelvis en riktig fullträff. Hamburgaren är redan en snackis på stan och vid sidan om menyns storsäljare är det hedrande att puben även erbjuder genuina kulturrätter i sann irländsk anda.

Användarbilder på Buddy's Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.