Shotluckan

5,0
1 betyg
Bar
Shotluckan i en mening: Livlig shotbar med ett stort utbud av kreativa och showiga shots, där bartendrarna bidrar till en festlig stämning med spektakulära serveringar.

Fartfylld shotbar med stort utbud

Livet är för kort för att sippa på drinkar, i alla fall om du frågar gänget bakom Shotluckan som istället satsar på en mer snabbdrucken dryck. Som namnet antyder finns här en särskild förkärlek för shots, med ett stort antal av husets egenkomponerade och kreativa shots på listan.

Det är inte vilka shots som helst som serveras på Shotluckan – här har varje shot en egen historia eller ett speciellt sätt att serveras på, inte sällan med showiga inslag som sätter fart på kvällen. Kanske träffar du på en bartender i labbrock och gasmask, möter sprutande eld eller får ett smakprov av farmors äppelpaj. Det finns inget som stoppar kreativiteten, och på den långa listan av shots finns allt från godisshots till glittriga varianter och gästande drycker. Alla shots finns även tillgängliga i alkoholfria varianter och förutom just shots finns här även öl och flera alkoholfria drycker. På matmenyn finns rätter och snacks med smaker från olika delar av världen att komplettera drycken med.

Stämningen blir snabbt festlig på Shotluckan, inte minst tack vare de engagerade bartendrarna som lyckas med konststycket att både ta hand om gästerna och skapa en fartfylld show. Det går också att boka bord och då få shots serverade till bordet, samt abonnera hela baren för en rolig och annorlunda upplevelse med vänner eller kollegor.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Shotluckan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
Google-logo
Google
4,1
498

Recensioner av Shotluckan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kanonkul tillskott i Uppsala.

Eftersom väldigt många ställen i Uppsala kräver nationskort så är det bra med fler uteställen som släpper in fler.

Shotluckan är stället du går till när du vill förfesta, eller nä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
Google-logo
Google
4,1
498

Representerar du Shotluckan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Shotluckan?

Shotluckan ligger på Drottninggatan 12, 753 10, Centrum.