Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hugos kaffe i parken

0,0
0 recensioner
Hugos kaffe i parken

Hugos kaffe i parken är Hugos senaste filial i Vasaparken och precis som på det ursprungliga kaféet ligger fokus på kaffe av hög kvalitet. Kafferespekt, som ägaren Olle Hedstrand själv uttrycker det.

Stilrent inrett med Eamesmöbler på det unika läget i museet Biotopias lokaler serverar man lite enklare maträtter och fikabröd. Det gamla Biologiska museet med sin arkitektur från 1910-talet sätter en tydlig prägel på kafferummet och det finns egentligen inget som känns så naturligt som att Hugos kaffe, som sedan kaféet grundades för drygt tio år sedan alltid serverat kaffe med både ekologisk och rättvisemärkt framtoning, ryms i ett museum som försöker förklara vikten av att ta hand om vår miljö för oss.

Personalen är lika härligt avslappnad som på kaféet nere i stan och hela stället andas ett lugn som får vem som helst att varva ner. Under sommarmånaderna kan man sitta på serveringen i Vasaparken eller köpa en glass från vagnen på gårdsplanen framför kaféet. Småbarnsfamiljerna är snabba att hitta hit så snart solen visar sig för att låta barnen leka i Vasaparkens lekpark medan de vuxna kan varva ner med en omsorgsfullt tillredd kaffe latte.

Se även Hugos kaffe

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hugos kaffe i parken!

Användarbilder på Hugos kaffe i parken

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild