Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

I Stadsbibliotekets lokaler hittar du lunchserveringen och caféet Kardemumma. Här serveras mackor med lokalproducerade pålägg på surdegsbröd från det egna bageriet. Även soppor, pajer och pastasallader med ekologiska ingredienser erbjuds. Den hemtrevliga miljön förstärks av kakelugnar och tapeter, och när vädret tillåter finns en lummig uteservering på bibliotekets innergård.

Användarbilder på Kafé Kardemumma Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 apr 2016

Svårt att tro att det gömmer sig ett mysigt och ekovänligt café en bit in på stadsbiblioteket. De fräscha salladerna och chailatten är mina favoriter men uppskattar egentligen hela menyn. Flera olika rum med gamla tapeter och kakelugnar gör det möjli... Visa hela »

12 mar 2020

De här smutsiga kaféet har gjort narr av mig, jag sitter o pluggar till mitt prov så kommer en personal och ber mig va lite tyst och jag svarade trevligt med ett ”Okej” så börjar hon säga att jag är dryg och jobbig när jag bara sa Okej, kä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.