Alldeles intill Mälaren ligger romantiska Krusenberg Herrgård. Här kan man unna sig en weekend med övernattning, mat och sköna spabehandlingar, eller bara besöka den prisbelönta restaurangen. Det går även bra att fira högtider och arrangera bröllop, fester eller konferenser i herrgårdens historiska miljö.

Krusenberg Herrgård ligger strax utanför Uppsala, med lantliga omgivningar och utsikt över Mälaren. Här erbjuds romantiska hotellrum och mysiga vistelser nära naturen. Precis vid vattnet finns deras spa, där man kan få en lyxig spabehandling eller besöka sjöbastun. Hotellet stoltserar även med en prisbelönt restaurang som serverar mat med närproducerade råvaror och viner från vinkällaren. Här kan man äta frukost, lunch och middag, eller avnjuta en afternoon tea. För den som vill umgås eller koppla av med en bok är det bara att slå sig ner i någon av herrgårdens anrika salonger. I området finns det även gott om utflyktsmål och aktiviteter.

Bortsett från hotellvistelser och restaurangbesök bjuder Krusenberg Herrgård in till högtider, fester, konferenser och kickoffs. Här kan man till exempel arrangera bröllop eller fira speciella tillfällen i herrgårdens matsalar och salonger. För företaget erbjuds en inspirerande mötesplats med moderna lokaler och mängder av aktiviteter, både på herrgården och runtomkring. Allt från vinprovningar till måleri, träningspass och kajakpaddling går att ordna.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Krusenberg Herrgård!

Användarbilder på Krusenberg Herrgård Visa alla

  • Lägg till bild