Här kan du fixa ögonbrynen i Malmö

Här kan du fixa ögonbrynen i Malmö

Välformade och välvårdade ögonbryn gör ofta mycket för ansiktet, oavsett vilken stil du väljer – tunna, kraftiga, glammiga eller klassiska. Behöver du hjälp med att skapa en ny look eller vill du bara slippa noppa brynen själv? Då finns det många grymma skönhetssalonger som fixar brynen och som du kan vända dig till i Malmö. Från experter på trådning och vaxning till salonger som trollar fram helt nya 3D-bryn eller erbjuder microblading – här listar vi några ställen som är bra på att fixa ögonbrynen i Malmö.

Innehållsförteckning
 1. Fixa ögonbrynen i Malmö
  1. Victorias Brows – Fixar brynkrisen
  2. Syster Lyster – Lyxigt
  3. Face Fairy – Avslappnande miljö
  4. Starlight – Formar med tråd
  5. Sephora – Benefit Brow Bar i butik
  6. Len Hud – Hållbart och resultatinriktat
  7. Caroli Skönhetslounge – Allt inom skönhet på en och samma plats
  8. Isabelles Hudvård – Låt hudterapeuten fixa blicken
  9. Soluna Spa & Wellness – Rofylld oas

Fixa ögonbrynen i Malmö

Victorias Brows

Fixar brynkrisen

Victoria inte bara kan det där med fransar och bryn – det är hennes specialitet. Oavsett om du vill ha en liten touch-up eller helt nya bryn vet hon hur ni ska gå till väga genom tekniker som microblading, 3D, 6D och henna. Dessutom har hon alltid akuttider ifall det har gått snett hemma framför spegeln eller om du bara glömt att boka tid inför festen.

 • Prisexempel: Färgning, formning  och styling ca 560 kr

Syster Lyster

Lyxigt

I en rofylld miljö som andas lyx och gemytlighet erbjuder Syster Lyster såväl vårdande och avslappnande behandlingar som en och annan skönhetsfix, såsom färgning och formning av bryn. Här kan du också kombinera plockning och vaxning för bästa resultat.

 • Prisexempel: Färgning och formning av bryn ca 425 kr

Face Fairy

Hemsida

Avslappnande miljö

På Face Fairy är det en auktoriserad hudterapeut som står för brynmagin, bland en hel del annat. Den röda tråden ligger här i att vårda, framhäva och bibehålla naturlig skönhet, vilket resulterar i ett erbjudande med allt från massage och ansiktsbehandling till brynfärgning och formning i avslappnande miljö.

 • Prisexempel: Brynfärgning inkl trådning ca 340 kr

Starlight

Hemsida

Formar med tråd

På Starlight i Slussen kan du lätt kombinera frisörbesök med att få brynen fixade och plockade på ett kick. Brynproffsen här kan också fixa färgning av såväl bryn som fransar – allt till humana priser.

 • Prisexempel: Plockning och färgning av fransar och bryn ca 350 kr

Sephora

Hemsida

Benefit Brow Bar i butik

Sephora-butikerna är inte bara utrustade med skönhetsprodukter från några av världens mest etablerade varumärken – här finns även så kallade brow bars bemannade av utbildade stylister. Passa på att piffa upp brynen och plocka några tips på produkter som hjälper dig hålla looken på hemmaplan.

 • Prisexempel: Brynlaminering och vax ca 790 kr, enbart färg 100 kr

Len Hud

Hemsida

Hållbart och resultatinriktat

Sedan 1999 har Len Hud specialiserat sig på framåtsträvande, inkluderande, hållbar och resultatinriktad hudvård, vilket förstås även gäller brynbehandlingarna. Välj mellan att plocka och vaxa, och huruvida du vill färga brynen eller inte. Resten tar de hand om.

 • Prisexempel: Färgning och plockning ca 390 kr

Caroli Skönhetslounge

Hemsida

Allt inom skönhet på en och samma plats

Förutom hårvård och hudvård har skönhetsexperterna på Caroli Skönhetslounge även ess i ärmen vad gäller ögonbryn. Här erbjuder man såväl klassisk färgning och formning som permanent makeup och microblading.

 • Prisexempel: Färgning ca 275 kr, formning ca 205 kr

Isabelles Hudvård

Hemsida

Låt hudterapeuten fixa blicken

Hos Isabelle är man mån om att ge dig en välvårdad inramning av blicken med behandlingar för såväl fransar som bryn. Förutom ett klassiskt utbud av färgning och formning kan du även få vårdande och utförliga behandling för ansiktet och det känsliga området kring ögonen.

 • Prisexempel: Färgning inkl plockning ca 370 kr

Soluna Spa & Wellness

Rofylld oas

Soluna Spa & Wellness är ett holistiskt dagspa som erbjuder allt från spabehandlingar till färgning och formning av fransar och bryn. Här kan du koppla av och bli omhändertagen med ekologiska produkter. Vill du ha lite extra lyx, kombinera brynen med en skön ansiktsbehandling.

 • Prisexempel: Färgning och formning av bryn ca 325 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;