Här kan du fixa ögonbrynen i Malmö

Välformade och välvårdade ögonbryn gör ofta mycket för intrycket, vare sig de är tunna, kraftiga, glammiga eller klassiska. Behöver du hjälp med att ta fram en ny look eller vill du bara slippa noppa brynen själv? Då finns det ett antal skönhetssalonger och frisörer du kan vända dig till i Malmö. Från experter på trådning och vaxning till salonger som även erbjuder microblading/3D-bryn – här listar vi några ställen som är bra på att fixa ögonbrynen i Malmö.

Kolla även in:

Syster Lyster

Fridhemstorget 22

Lyxigt

I en rofylld miljö som andas såväl lyx som gemytlighet erbjuder Syster Lyster såväl vårdande och avslappnande behandlingar som en och annan skönhetsfix – så som färgning och formning av bryn. Här kombinerar man plockning av vaxning för bästa resultat.

Face Fairy

Köpenhamnsvägen 7

Avslappnande miljö

På Face Fairy är det en auktoriserad hudterapeut som står för brynmagin, bland en hel del annat. Den röda tråden ligger här i att vårda, framhäva och bibehålla naturlig skönhet – vilket resulterar i ett erbjudande med allt från massage och ansiktsbehandling till brynfärgning och formning i avslappnande miljö.

  • Prisexempel: Brynfärgning inkl plock ca 320 kr

Starlight

Östra Förstadsgatan 6, Malmö Centrum

Formar med tråd

På Starlight i Slussen kan du lätt kombinera frisörbesök med att få brynen fixade på ett kick. Brynproffsen här kör ögonbrynsplock med tråd och kan även fixa färgning av såväl bryn som fransar – allt till humana priser. Populärt val, inte minst bland studenter som erbjuds studentrabatt.

Sephora

Emporia Shopping Center, Hyllie Stationsväg 22

Benefit Brow Bar i butik

Sephora-butikerna är inte bara utrustade med skönhetsprodukter från några av världens mest etablerade varumärken – här finns även så kallade brow bars bemannade av utbildade stylister. Passa på att piffa upp brynen och plocka några tips på produkter som hjälper dig hålla looken på hemmaplan.

  • Prisexempel: Färgning och borttagning ca 335 kr

Caroli Skönhetslounge

Rundelsgatan 14, Malmö Centrum

Allt inom skönhet på en och samma plats

Förutom hårvård och hudvård har skönhetsexperterna på Caroli Skönhetslounge även ess i ärmen vad gäller ögonbryn. Här erbjuder man såväl klassisk färgning och formning som permanent makeup med ditt val av microblading eller powderbrows – eller en kombination av båda.

  • Prisexempel: Färgning och formning ca 225 kr, microblading ca 3500 kr, powderbrows ca 3900 kr

Isabelles Hudvård

Carlsgatan 4, Malmö Centrum

Låt hudterapeuten fixa blicken

Hos Isabelle är man mån om att ge dig en välvårdad inramning av blicken med behandlingar för såväl fransar som bryn. Förutom ett klassiskt utbud av färgning och formning kan du här även få en vårdande och utförlig behandling för det känsliga ögonområdet.