Beauty Bar by Dashl Beauty Bar by Dashl

Här hittar du Malmös bästa nagelsalonger

En polerad yta sitter till stor del i detaljerna – och där spelar naglarna en viktig roll. Det finns gott om nagelsalonger i Malmö som fixar det där välbehövda lyftet och flera av dem skämmer dessutom bort kunden med lyxiga manikyr- och pedikyr-behandlingar. Vare sig du vill ha naglarna långa eller korta, naturliga eller med riktigt fin nail art lär du hitta rätt här, då vi guidar dig till bra nagelsalonger i Malmö.

Innehållsförteckning
 1. Bästa nagelsalongerna i Malmö
  1. Clarissa Nails – Aldrig tråkigt
  2. Beauty R Salong – Trevlig pratstund i fräsch miljö
  3. Minibelle Nails & Spa – Plånboksvänligt
  4. Orange Nails – Alltid senaste nageltekniken
  5. InStyle Nails – Trendmedvetna nagelkreatörer
  6. Linh Nails – Populär citysalong
  7. Nail Deluxe – Erfarna nagelteknologer
  8. Decoos – Fräscht och personligt
  9. Beauty Corner – Matcha naglarna med ett leende
  10. Salong Be Lövely – Trendigt och designat
  11. Kireeva Beauty Studio – Japansk manikyr

Bästa nagelsalongerna i Malmö

Clarissa Nails

Hemsida

Aldrig tråkigt

Att fixa ett helt nytt set eller vänta på att lacket ska torka kan lätt bli lite långtråkigt, särskilt när humöret sviker. Det ska inte vara något problem hos Clarissa Nails, som utöver god nagelvård – traditionell som modern – erbjuder film- och tv-möjligheter direkt i manikyrstationerna. Vips så är allt klart, lagom till eftertexterna rullar på favoritserien.

 • Prisexempel: Gellack ca 298 kr

Beauty R Salong

Hemsida

Trevlig pratstund i fräsch miljö

På fräscha Beauty R Salong är det framför allt nagelterapeuten Remzije som står för nagelvården och fixar riktigt fina naglar till humana priser. Här sätter man kunden – och dennes personliga uttryck – i fokus. En snabb titt på Instagram hintar om de oändliga möjligheterna och väl på plats får du dessutom en trevlig pratstund på köpet.

 • Prisexempel: Nytt set ca 400 kr

Minibelle Nails & Spa

Hemsida

Plånboksvänligt

Att vara en av stans mest plånboksvänliga nagelsalonger innebär inte att man för den delen tummar på kvaliteten – särskilt inte på Minibelle. Föredrar du snygga naglar i enkel dress eller klor med konst? Här kan du välja fritt, då nagelteknologerna på plats inte har något emot att varva det stilsäkra med det mer färgsprakande.

 • Prisexempel: Manikyr ca 250 kr

Orange Nails

Alltid senaste nageltekniken

Högkvalitativ nagelvård som fixas med den senaste tekniken är givet på väletablerade Orange Nails – det gäller allt från de vardagsfina naglarna till lyxigare designer med det där lilla extra. Uppmärksam service, skön stämning och avslappnand miljö gör det ganska uppenbart att du och dina naglar är i trygga händer.

 • Prisexempel: Manikyr med shellac ca 300 kr

InStyle Nails

Trendmedvetna nagelkreatörer

Fullt fokus på nagelvård och konst genom tiderna har gjort InStyle Nails riktigt vassa på att vässa och smycka alla möjliga slags naglar till perfektion. Ett skarpt öga för trender och utveckling i branschen gör att man gärna tar ut svängarna med såväl färg som design – självklart anpassat till kundens önskemål och personliga uttryck.

 • Prisexempel: Nytt set gelé ca 420 kr

Linh Nails

Populär citysalong

I en ljus hörnlokal lite mitt i smeten, och kanske därför även fullt av liv, hittar du Linh Nails. Här pryds naglar av allt från glitter och glamour till klassiska färger och det görs med stor omsorg och noggrannhet av entusiastiska nagelteknologer.

 • Prisexempel: Gellack ca 290 kr

Nail Deluxe

Hemsida

Erfarna nagelteknologer

Över 12 års erfarenhet i branschen och två nagelsalonger, den andra i Helsingborg, gör Nail Deluxe till en av Malmös mest väletablerade nagelsalonger med en del långtida stammisar. Idag ligger de inne på Jägersro Center, där de erbjuder det mesta inom professionell nagelvård i lyxig miljö.

 • Prisexempel: Vanlig manikyr ca 200 kr

Decoos

Fräscht och personligt

I Decoos fräscha och välkomnande lokaler i Limhamn får du förstklassig hjälp att ta dina naglar till nästa nivå. Här jobbar både erfaren och dedikerad personal som gärna hjälper till att hitta rätt stil för just dig.

 • Prisexempel: Manikyr ca 350 kr

Beauty Corner

Matcha naglarna med ett leende

På Beauty Corner är ambitionen att alla kunder ska lämna salongen med ett leende på läpparna. Här erbjuder man alla tänkbara nagelbehandlingar och ser alltid till att ligga i framkant med de senaste teknikerna. De inspirerande bilderna på Instagram vittnar om att allt är möjligt på design-fronten.

 • Prisexempel: Gelpolish med design ca 550 kr

Salong Be Lövely

Trendigt och designat

På Salong Be Lövely möts du av ett nytänkande, kompetent, kreativt och glatt team. Här kan du göra både gelénaglar, gellack och spa-manikyr. Salongen älskar att hålla sig à jour med de senaste trenderna och går igång lite extra på att få göra avancerade designs.

 • Prisexempel: Manikyr med gellack ca 350 kr

Kireeva Beauty Studio

Japansk manikyr

På Kireeva Beauty Studio kan du unna dig både manikyr och pedikyr. Här finns klassiska behandlingar med gelé och shellack, men även andra spännande varianter som japansk manikyr. Du hittar även manikyr och pedikyr för män.

 • Prisexempel: Shellack ca 550 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;