Underkläder i Malmö – här hittar du de bästa butikerna

Underkläder i Malmö – här hittar du de bästa butikerna

Att hitta rätt bland utbudet av kläder generellt är inte alltid lätt – inte minst när man är ute efter bra underkläder. Vi har tagit en närmare titt på stans underklädesaffärer för att hjälpa dig lite på traven. Oavsett om du är ute efter den perfekta sporttoppen, handgjorda belgiska underkläder eller bara vill ha en behå i perfekt passform så har vi här underklädesbutikerna i Malmö du inte får missa.

Innehållsförteckning
 1. Underklädesbutiker i Malmö
  1. La Leia – Perfekt passform
  2. Twilfit – Flera välkända varumärken
  3. Lindex – Robust underklädesutbud
  4. Intimissimi – Italiensk design
  5. Triumph – Världskänt underklädesmärke
  6. Hunkemöller – Trendigt europeiskt varumärke
  7. Engelbrektsboden – Stora sortiment

Underklädesbutiker i Malmö

La Leia

Hemsida

Perfekt passform

La Leia är en av Malmös absolut bästa underklädesbutiker med ett utbud som får vem som helst att känna sig snygg under kläderna. Med märken som Lise Charmel, Aubade och Swedish Stockings erbjuder butiken underkläder i toppklass. Här befinner du dig inom nolltid i ett provrum med en uppsjö av modeller och material som du inte ens visste fanns. Bli inte förvånad om allt sitter perfekt.

Flera välkända varumärken

Twilfit huserar ett klassiskt urval av underkläder i olika stilar, med allt från feminint till funktionellt från eget märke. Du hittar butikerna på alla större köpcenter i Malmö.

Lindex

Hemsida

Robust underklädesutbud

Bland svenska klädjättar har Lindex kanske det mest robusta utbudet av underkläder, med märken som Triumph, Closely och Ella M. Här finns både funktionella och festliga underkläder, samt ett shapewearutbud.

Italiensk design

Det italienska underklädesmärket Intimissimi, som gjort sig känt genom att ha Bianca Ingrosso som ambassadör, säljer romantiska underkläder för både vardag och fest. I butikerna kan du botanisera bland spets, mesh och broderier på plagg som bh:ar, trosor, nattlinnen och korsetter. Här finns till och med en bröllopskollektion för den stora dagen. 

Triumph

Hemsida

Världskänt underklädesmärke

Välkända Triumphs underkläder skymtar här och var hos återförsäljare, men vill man verkligen välja och vraka bland varumärkets sortiment så beger man sig till Triumph-butiken i stan. Här finner man ett gediget utbud av behåar – extra fint eller ledigt, med eller utan bygel och vaddering, i bralette-form och med stora kupor. Även sportbehåar, badkläder och shapewear finns.

Trendigt europeiskt varumärke

Visst finns det en del enkelt och stilrent på Hunkemöller, men varumärket är kanske mest känt för sitt utbud av det som skulle kunna platsa i kategorierna färggrant, sensuellt och sexigt. Det blir en hel del variation med olika underklädes-set, behåar, bustierer och mer.

Engelbrektsboden

Hemsida

Stora sortiment

Engelbrektsboden har specialiserat sig på stora sortiment av prisvärda underkläder, från väletablerade märken som Sloggi, Cellbes, Jacett, The Doctor Recommends, Life Wear Bamboo, Crossbow och Bestpoint. Bland utbudet finns bland annat bh, trosor, nattlinnen, strumpbyxor och underkläder med support.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta