Soluna Spa & Wellness Soluna Spa & Wellness

Guiden till Malmös bästa spa

Få saker återställer kropp och själ lika snabbt som en lugn stund på spa, och i Malmö har vi några härliga spaställen att välja bland för just det ändamålet. En djupgående kroppsskrubb, en avslappnande massage eller en uppfriskande spa-behandling för ansikte och kropp kan vara rena drömmen när man suktar efter ett avbrott från vardagen och vimlet i stan. Vi har tagit tag i drömmen och letat reda på de allra skönaste oaserna för en stund eller en heldag både i och utanför city. Här guidar vi till Malmös bästa spa.

Innehållsförteckning
 1. Spa i Malmö
  1. AromaSpa – Minisemester mitt i stan
  2. Cityspa – Skräddarsydd behandling för hud och hälsa
  3. Milstenen – Massage, meditation och mer
  4. Soluna Spa & Wellness – Holistiskt dagspa
  5. The Wellness Room – Må bra inifrån och ut
  6. Axelsons Spa – Koppla av mitt i city
 2. Extratips
  1. Ystad Saltsjöbad – Skånes spadestination nummer ett
  2. The Lodge Spa – Ute på den skånska vischan

Spa i Malmö

Malmös bästa spa-anläggningar

AromaSpa

Hemsida

Minisemester mitt i stan

AromaSpa erbjuder en lugn oas i centrala Malmö, där du bland annat kan koppla av i en lyxig bubbelpool. Missa inte heller de sköna behandlingarna som sträcker sig från klassisk massage till ekologiska kropps- och ansiktsbehandlingar, floating, fotbad och mycket mer. Flera av behandlingarna går även att få som duobehandlingar.

Cityspa

Hemsida

Skräddarsydd behandling för hud och hälsa

På Cityspa Davidshall skräddarsys djupgående behandlingar efter individens behov och önskemål. Här kan man skämma bort sig själv från topp till tå med behandlingar och massage som utförs av välutbildade terapeuter och professionella som sätter hudens hälsa i fokus. Efter avslutad behandling får man även tips och råd om hur man själv bäst tar hand om sin hud.

Milstenen

Hemsida

Massage, meditation och mer

Rum upplysta av levande ljus och blygsamma taklampor skapar lugn och ro på Milstenen mitt i Malmö. Ett stort utbud av massage, skönhets- och spabehandlingar samt tillgång till bad och bastu väntar, och man uppmuntras att njuta av en lugn stund med en kopp te eller kaffe såväl innan som efter dessa. Utöver behandlingar erbjuder Milstenen även meditationskurser och zonterapi.

Soluna Spa & Wellness

Holistiskt dagspa

Lämna storstadspulsen för en stund och koppla av i rofylld miljö. Soluna Spa & Wellness är ett holistiskt dagspa och en oas för inre välmående som erbjuder ekologiska behandlingar anpassade efter olika behov. Här kan du njuta av allt från spabehandlingar med kurbad till olika typer av massage och ansiktsbehandlingar.

The Wellness Room

Hemsida

Må bra inifrån och ut

Det handlar om att må bra på The Wellness Room, och det ser man till att arbeta med inifrån och ut. Under vackra takkronor kan man här bland annat göra hälsoanalyser, gå på Zen coaching, festsminkas eller få en riktigt skön spabehandling med fokus på både kropp och ansikte. Här erbjuds även kurser i yoga och pilates.

Axelsons Spa

Hemsida

Koppla av mitt i city

I fräscha lokaler och lugn miljö erbjuder Axelsons Spa avslappnande behandlingar som utan problem får en att stänga ute allt buller, mitt i city. Perfekt när man vill unna sig själv eller en vän en lugn stund i vardagen.

Extratips

Ystad Saltsjöbad

Hemsida

Skånes spadestination nummer ett

Populära Ystad Saltsjöbad är väl värt en utflykt, inte minst då man har det mesta man kan begära av en lyxig spadestination. Eller vad sägs om swimmingpool, kroppsbehandlingar och fyrstjärnig hotellstandard? Fin sandstrand ett stenkast bort blir grädden på moset.

The Lodge Spa

Hemsida

Ute på den skånska vischan

Amerikansk-inspirerade The Lodge lockar gäster ut till vischan med en oslagbar utsikt över det vackra skånska landskapet från toppen av Romeleåsen. Utsikten går till och med att insupa från en bubblande jacuzzi på trädäcket, kanske strax innan en djupt avkopplande spabehandling. Välutformade spapaket med bland annat hotellvistelse, afternoon tea och spa finns tillgängliga för såväl helg som vardag, samt särskilda stunder som är värda att fira.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;