Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
De vill skapa varma klubbupplevelser på Berns – "leva i nuet och försvinna i ögonblicket"

Nu på lördag, den 27 november, är det premiär för det nya klubbsatsningen Nuet på Berns. Bakom konceptet står Thomas Antonsson och Anders Berg som tidigare varit med och skapat Kontakt-festerna i samma lokaler.

– Vi kommer sträva efter att skapa en intim klubbupplevelse och jobba mer med mjuka och varma värden för att skapa en plats där du som besökare verkligen kan leva i nuet och försvinna i ögonblicket, säger Thomas Antonsson.

Premiärens höjdpunkt blir en back to back-spelning med inga mindre än storstjärnorna Âme och Dixon.

– För att göra festen ännu härligare har vi även bjudit in MOLØ från Vivrant, Elfenberg, Klara Nov och Kajsa Villius. Och förutom toppkvalitet musikmässigt kommer vi jobba extra hårt med själva upplevelsen för att våra besökare ska få det där lilla extra.

Huserar ni i hela huset, som det var på Kontakt?
– Vi kommer koncentrera oss på The Ballroom (stora salen) och källaren nere på Neu för att hålla upplevelsen så kompakt och intim som möjligt.

Och hur ser planerna ut framåt för Nuet?
– Vi fortsätter på Berns och kommer att leverera musiken som vi älskar. Det kommer inte alltid vara de största namnen och artisterna men våra gäster kommer alltid kunna förvänta sig värme. Vi kommer jobba hårt med att leverera ett helhetsintryck där balansen mellan musiken och atmosfären står i centrum, säger arrangören Thomas Antonsson.

Här hittar du Facebook-evenemanget för lördagens fest.

Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar