Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Stockholm vill locka hit klubbturister – och jag hjälper till

Jag har tidigare skrivit om Stockholms stads efterlängtade strategi för nattklubbar och livescener, som offentliggjordes den 14 maj i år. En del av denna strategi, även om det inte räknas som ett fokusområde, är att utveckla internationell marknadsföring av Stockholms nattklubbar och livescener.

För denna marknadsföring ansvarar Visit Stockholm, den officiella guiden till Stockholm för besökare, och jag kan nu med glädje berätta att jag har varit en del av denna satsning i form av skribent till denna text som finns på både svenska och engelska på stadens officiella turistsajt. Tanken med texten är att visa att Stockholm har ett brett nattliv med något för alla, men ändå lyfta fram den elektroniska klubbsfären lite extra.

Visst, Stockholm kanske inte är en klubbturist-destination i klasss med Berlin, Amsterdam eller London, men vi har mycket att vara stolta över. Och parallellt med detta fortgår ju arbetet med ovan nämnda strategi för att få Stockholm att utvecklas ännu mer som klubbstad. Steg för steg, i rätt riktning.

Som jag har sagt förut, det är kul att klubblivet tar allt mer plats och får allt mer uppmärksamhet från Stockholms stad. Och det är kul att få vara en del av detta arbete!

Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar