Boiler Room till Stockholm i maj – här är hela lineupen

I maj förra året rapporterade jag (på min gamla blogg) om att Boiler Room återvänder till Stockholm. Datumet är den 25 maj i år, och platsen är anrika Cirkus på Djurgården. Idag presenterades hela lineupen.

Huvudakter för kvällen som kommer sändas live är tyska Perel och peruanska Sofia Kourtesis, samt svenska Viggo Dyst, Marble och Beniwasta.

Öppningakter för kvällen är DJ Døden, Mattias Polanco och Global Business medan Niklas Paus, Koorosh, Anna Kohlin och Kimchii huserar på husets andra golv.

Evenemanget produceras av Alex Drewniak från BC DGTL och Salih Kamel från Paramour Agency i samarbete med Cirkus och Boiler Room.

– Det känns fantastiskt roligt att bidra till att den elektroniska musiken äntligen tar steget in till spelplatser som Cirkus. De har agerat värld för några av vår tids största akter som Patti Smith, Kraftwerk, Robyn och Tracy Chapman och det känns ärofyllt att få komma dit och producera det här smått historiska evenemanget, säger arrangörerna Alex Drewniak och Salih Kamel i ett pressmeddelande

Boiler Room grundades i London år 2010 som en online-plattform för livestreamade dj- och liveset. Sedan starten för tolv år sedan har konceptet besökt över 100 städer världen över och vuxit till att bli en av de mest kända och inflytelserika plattformarna inom elektronisk dansmusik.

Mer information samt biljetter hittar du via Facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar