Art of Sound firar 10 år med stor fest på Slakthuset – och premiäröppnar takterrassen

Den 30 april bjuds det in till stor fest på Slakhuset när Art of Sound firar 10 år. I dj-båsen hittas namn som Adrian Lux, Manyfew, Jessie Granqvist, Johan S, Beniwasta och många fler.

– Ahhhhhh!? Har det redan gått tio år? Vad har vi gjort? Mycket galenskap har förmedlats! Svårt att svara på hur det känns men typ så, säger Micke Hansson som står bakom Art of Sound.

För att fira lite extra mycket passar de även på att fixa en premiäröppning av den stora takterrassen, som vid behov kommer att värmas upp av 24 stycken infravärmare.

– Vi kommer att pumpa på med bra musik på taket och fixa med laser, ljus och deko, säger Micke Hansson.

Micke fortsätter med att berätta om vad som kännetecknar en Art of Sound-fest.

– Det handlar alltid om att ha kul, och feta tunes. Vi skapar en miljö för att våra gäster som ärar oss med ett besök ska känna att de är på ett Art of Sound-party. Det ska kännas KUL från början till slut. Och 10-årsfirandet ska bli ett event vi sent kommer att glömma.

Vad finns det att säga om de tio år som passerat sedan ni drog igång?
– När vi startade hade housegolvet 30-40 gäster men nu är det lika stort som techno, om inte större. Vi var också tidiga med att erbjuda tatueringar på klubben, och med att köra bdsm-inspirerade installationer, säger Micke Hansson.

Och blir det tio år till?
– Man ska alltid sluta på topp men då vi fortfarande drar 1000+ gäster till många av våra events känner vi att det blir ytterligare minst fem år.

För mer information och biljetter kolla in Facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar