Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Husbåten är redo för sommaren – båtfester med house, vågskvalp och "jävligt god stämning"

Är du sugen på svettiga och intima klubbupplevelser till sjöss? Då ska du kolla in konceptet Husbåten som just nu gör sig redo för sommarsäsongens båtfester. Bakom satsningen står Marcus Helgesson och Strand Rederi som vill bjuda Stockholm på housemusik, vågskalp, dans och hemmafestkänsla.

– Husbåten är min lilla dröm som blir verklighet, där alla är en del festen. Fokuset är helt klart på snabba glasögon, fet housemusik och jävligt god stämning. Vi kan ha två dansgolv, ett inne och ett ute. Det är få båtar som har det, berättar arrangören Marcus Helgesson på Husbåten som även är dj och en del av kollektivet TR3103RE.

Han fortsätter med att beskriva tjusningen med just båtfester.

– Det är ju en båt. På vilket sätt är det inte optimalt för fest? Jag är lätt frälst av sjölivet så för mig är ju det här perfekt. Det är som en blandning av det fetaste du kan få ut av en lokal i stan men du får samtidigt får du se det vackraste Stockholm har att erbjuda, nämligen dess skärgård. Sedan har vi så extremt många talanger här i stan gör det ju bara ännu lämpligare för att slå ihop det här, säger Marcus Helgesson.

Och sommaren på Husbåten är fylld av dans och äventyr.

– Har så mycket planer för den här sommaren så kan knappt bärga mig. Ser såklart mest fram emot att få starta igång söndagsfesterna SUNDAYFUNDAY igen. Men annars så börjar schemat bli riktigt späckat med en jäkla massa coola fester med fantastiska kollektiv som jag bjudit in, säger Marcus Helgesson på Husbåten.

Så vad har ni på gång framöver?
– Redan nu på torsdag får vi besök av legendarerna Sono Unica som ska göra något riktigt stökigt. Och på långfredagen kör mitt kollektiv TR3103RE tillsammans med Neil Seaward. Men längre fram på våren får vi besök av gäng som Bageriet, klubb M8, Rusky Luma för att nämna några. Så mycket på gång och jag är så jävla taggad, säer Marcus Helgesson.

För mer information om Husbåten och båtfesterna, gilla Facebook-sidan. Där kan du även följa kollektivet TR3103RE.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar