Spana in sommarklubben Holken – terrass med öppet till 03 fyra dagar i veckan

Den 20 maj öppnade Holken – en sommarklubb på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm signerad restaurangen ChouChou. Terrassen kommer under dag- och kvällstid agera som en uteservering och förlängning av restaurangen, för att nattetid förvandlas till "Stockholms nya klubbiga sommaroas".

Klubben håller öppet till 03 onsdag till lördag, och har musik och underhållning i fokus. Det finns även möjlighet till "chambre separée-häng" i två avskilda holkar uppe på terrassen.

– Holken har något för alla. Det är en blomstrande plats för lunch eller ett glas eftermiddagsvin där volymen sakteligen intensifieras för att landa i en härligt somrig nattklubb. Vi kommer arrangera AW:s, husera både lokala och internationella DJ:s, liveband och bjuda på en och annan överraskning, säger Salvatore Scappini, kreativ ledare för nya Holken och restaurangen ChouChou, i ett pressmeddelande.

Holken kommer att bjuda på blandad musik, men den elektronisk klubbmusiken blir ett återkommande inslag.

– Vi kommer ha elektronisk musik flera kvällar i veckan, men vi vill vara dynamiska och inte placera oss i ett specifikt fack med utvalda dagar för olika genres. Det ska alltid vara en överraskning att besöka Holken, säger Philip Hördegård som är nöjeschef tillsammans med Savera Faridoon.

Dagtid nås takterrassen via MOOD Stockholm, kvällstid kan gäster ta trappan via entrén på Mäster Samuelsgatan 18. Spana in Holken på Instagram, och testa även att gå med i den superhemliga Facebook-gruppen.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar