Dags för klubb, dans och terrasshäng i gamla Birkaterminalen – "din getaway från allt som är inom ramarna"

Nu på onsdag, den 22 juni, är det premiär för en ny klubbsatsning som huserar på den stora terrassen tillhörande den före detta Birkaterminalen vid Slussen, som numer går under namnet Terminalen.

Bakom satsningen, som kommer att ha öppet onsdagar och fredagar mellan 15-01, står kollektivet organiseratkaos samt Park Lane Sessions. I spetsen hittar vi entreprenören, multimusikern, dj:n och arrangören Vincent Crafoord.

– Vi vill ge folk en extraordinär och solig after work-upplevelse med dj:s, livemusik och inte minst en hisnande utsikt över vattnet och Stockholm, säger han.

Visionen med detta projekt är att bli en klubb olik stadens andra satsningar.

– Här får du komma som du vill, i mjukisar eller i kostym. Sola i badkläder på terrassen eller stå och dansa dig trött tills knäna ger vika. Det här är en plats för att sam-njuta med andra, dansa och skratta, säger arrangören Vincent Crafoord och fortsätter:

– Det här ska vara Stockholms lilla paradis och en oas. Din getaway från allt som är inom ramarna, för det är inte vi.

Musiken kan variera beroende på koncept, tema och bokningar, men som grund kan man förvänta sig elektronisk dansmusik och även mer loungiga toner. Vincent Crafoord nämner även Erykah Badu, Sade och Brand New Heavies som musik som kan tänkas spelas, och låter samtidigt meddela att "we are keeping it real, utan hitmusik".

Utöver klubbsatsningen på onsdagar och fredagar, så kommer Terminalen Bar & Kök ha öppet från onsdag till och med lördag hela sommaren. Terrassen är en del av detta koncept, men det finns även en restaurang inomhus.

Här hittar du Facebook-evenemanget för onsdagens premiärfest, och för att hålla dig uppdaterad gällande evenemang och lineups kan du kolla in detta Instagram-konto.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar