Nya festivalen TUNDRA vill skapa upplevelser för en lite äldre målgrupp – fest både dag och natt på tre dansgolv

Den 20 augusti ser en ny festival dagens ljus när TUNDRA tar över hela Kvarteret för mer än tolv timmars fest på tre dansgolv med ett musikaliskt fokus som sträcker sig från disco och organic house till downtempo. På lineupen hittar vi 15 akter med både internationella bokningar som Fango, Iñigo Vontier och Soukie & Windish, men även lokala namn som Elfenberg, Jesper Dahlbäck och De Galli.

Utöver musiken så läggs stor vikt vid det visuella och på att skapa nya världar med dekoration och inredning. Arrangörerna utlovar en annorlunda upplevelse som ska få publiken att vilja komma tillbaka.

– Jag tycker inte fester i Stockholm brukar imponera när det handlar om dekoration, så det vill vi ändra på. Men vi satsar verkligen på helheten och kommer till exempel att anställa en egen vaktstyrka så att gästerna får rätt bemötande redan från början, säger Jonas Björlin som tillsammans med Natalie Dos Santos arrangerar TUNDRA under namnet Nattöga.

Festivalen slår upp portarna redan klockan 14, och utöver musik, dans och upplevelser kommer det även att finnas foodtrucks och en marknad med butiker.

Tanken är att TUNDRA ska bli en återkommande festival och att den inte ska ha en fast adress utan kunna arrangeras på olika platser.

Varför har ni en åldersgräns på 25 år?
– Vår erfarenhet är att det påverkar stämningen positivt, och det finns inte så många evenemang som har det tankesättet, säger arrangören Jonas Björlin.

Vad är Nattöga, och vad är tanken framåt?
– Nattöga är min och Natalie Dos Santos nya eventbyrå där vi kommer att skapa egna evenemang som det här, men även hjälpa andra. Jag tror att det finns ett behov av fler kreativa arrangemang och med min bakgrund från fester som Substitutet och Bleck Forest så tror jag att vi kan fylla en lucka i marknaden, säger Jonas Björlin.

Här hittar du Facebook-evenemanget med mer information och biljetter.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar

Vi är så pepp inför detta 💣🧡

Kommentera