Sommarklubben EFFEKT är tillbaka på Kvarteret – satsar på techno, trance, hardstyle m.m.

Ikväll, fredag 1 juli, är det premiär för årets upplaga av sommarklubben EFFEKT på Kvarteret i Slakthusområdet. Under fem kvällar och nätter i juli och augusti satsas det på en blandning av lokala och internationella bokningar inom stilar som techno, trance, hardstyle med mera.

Bland sommarens bekräftade akter hittar vi namn som Andrew Rayel, Bass Chaserz, Kryder, Ruben de Ronde och Sander Van Doorn. Se "affishen" nedan för fler klara bokningar.

Kvällens premiär bjuder på tre dansgolv, varav ett hostas av den holländska hardstyle-etiketten Scantraxx. Här hittar du Facebook-evenemanget med all information, och här kan du följa EFFEKT på Facebook och Instagram.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar