Det här är D-Klubben – Debasers nya stora klubbsatsning

Debaser vid Hornstulls strand är ett av stans klassiska konsert- och nöjesställen, men nu gör man även en stor klubbsatsning. Satsningen går under namnet D-Klubben och har premiär redan imorgon, fredag 14 oktober. Det har arbetats in i det sista med installation av nytt ljud och ljus samt en ny bar. Inom kort kommer även nya områden för häng och en del helt nya ytor.

– Stället har ju inte förändrats på över två decennier så det kändes som att det var på tiden att göra denna uppdatering av både lokal och program. Det känns väldigt kul, säger David Bercenyi som jobbar med D-Klubben.

D-Klubben kommer att ha öppet varje fredag och lördag mellan 22-03, samt vissa andra datum. Musikmässigt handlar det om olika stilar med allt från house och disco till hiphop, afro beats och nostalgimusik. Bland de som kommer att arrangera kvällar på klubben hittar vi namn som Nassim Mehran, Ida Johansson, Elin Strömberg, Mike Yangstar, Mickael Eklöf, Marco Petrovich och Klara Bergström.

– Vi har ett ganska unikt koncept med en bred repertoar av genres samt även två restauranger av toppklass i samma lokaler, säger David Bercenyi på D-Klubben.

Under premiärkvällen spelar Rebecca Scheja & Viggo Dyst, Linn Stern & Nassim Mehran, Vanilice & Linda Pistol, Marble, Mïnï & Fabian Tanz samt Malin Edvardsen.

– Det blir bra elektronisk musik och härliga gäster i en klubblokal som inte längre är trött och tråkig som många andra ställen i Stockholm. Sedan blir det säkert en del annorlunda inslag, men det får bara de som är på plats uppleva, säger David Bercenyi.

Innebär denna klubbsatsning att det blir färre konserter på Debaser?
– Inte alls, det är snarare så att det satsas mer än på länge där också. Dock är det andra bossar som tar hand om den delen.

Få koll på D-Klubben genom att följa Debaser på Facebook och/eller Instagram. Premiärkvällens Facebook-evenemang hittar du här.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar

Mer hiphop och rnb i Stockholm!! Otroligt vilken död stad detta är :)

Kommentera