Klubben mmmmm återvänder – "en symbios av musik, ljud, ljus och bild men framförallt en vibe"

I maj 2017 bommande klubben mmmmm, som huserade under Tele2 Arena, igen efter att under ett par år bjudit på maxade festuppleveler. Efter det har konceptet skådats vid några enstaka tillfällen, men imorgon lördag 26 november är det officiellt dags för en återkomst.

– Efter en tid ifrån varandra så sammanstrålade jag och Martin Kling under sensommaren när vi spelade och höll i ett golv på en festival i Armenien. Det gav mersmak och vi började smått prata om att starta upp klubben igen, säger Majkel på mmmmm.

Festen mmmmm: return drar igång klockan 17 och pågår till morgonkvisten. För musiken står akter som Acronym, Basement Space, Bella Sarris, Jessie Granqvist, Martin Kling, Parallax Deep och The Persuader.

– Kvällen drar igång med en vinylmarknad där tusentals feta skivor kommer att vara till salu. Eminente Curt Lundberg är först ut med att välsigna oss med toner ur sin stora musiksamling följt av den experimentelle DJ Fuddeling Records. Stans nyare garde representeras av Vanilla som går på 20 följt av en live-konsert av Basement Space. Sedan rullar resten på med 15 favoritartister utspridda på två dansgolv till 08 på morgonen, säger Majkel.

Hur känns det att dra igång igen?
– Vi är peppade och folk verkar vara peppade.

På vilket sätt kommer man att märka att detta är ett mmmmm-evenemang?
– Det är en symbios av musik, ljud, ljus och bild men framförallt en vibe som våra fina besökare alltid levererar. Sedan finns det några självklara mmmmm-trademarks som de som vet vet, säger Majkel.

Kommer det fler mmmmm-kvällar framöver?
– Ja, det finns stora planer.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar