Med inspiration från Tulum och Ibiza: Nytt klubbkoncept drar igång på Hamburger Börs

På juldagen är det premiär för det nya klubbkonceptet ONWO som av arrangörerna beskrivs som ett "trendigt och internationellt event som är skapat med influenser från den bohemiska världen". Inspirationen är hämtad från platser som Ibiza och Tulum.

– Vi vill skapa en prestigelös värld som tilltalar de som vill utforska sin fantasi, få kontakt med positiv energi, interagera, sprida kärlek och lyssna på elektronisk dansmusik, säger Marcus Delselius som tillsammans med Alexander Shaje står bakom ONWO.

Kvällens headliner är Afterlife-akten Øostil med lokal support från Nassim Mehran, Victor Fridh och Drakenberg.

– Vi tycker att den svenska klubbscenen saknar upplevelser i form av koncept. Utöver bokningarna kommer vi lägga stor vikt på dekor och upplevelsen på plats, berättar Marcus Delselius.

Platsen för detta premiär-evenemang är Hamburger Börs i centrala Stockholm.

– Vi har besökt väldigt många lokaler innanför och strax utanför tullarna. Allt ifrån teatrar till industrilokaler. Namn som Rod Stewart och Macklemore har besökt Hamburger Börs och nu vill vi även välkomna dem elektroniska namnen, säger Marcus Delselius och fortsätter:

– Jag önskar att fler klassiska lokaler och teatrar kan välkomna den elektroniska musiken precis som Börsen nu gör. Stockholm behöver fler livescener.

Vad finns att säga om er framtid?
– Vi har ett gäng datum inplanerade under 2023, både inomhus och utomhus, stora som små. Vi vill bjuda på allt ifrån schyssta bokningar, unika upplevelser och coola samarbeten med internationella vänner.

Här hittar du Facebook-evenemanget. Följ även ONWO på Facebook eller Instagram.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar