Premiär: Ett klubbkoncept med extra allt – techno, interaktion, konst, science fiction och virtuella världar

Nu på lördag, den 18 februari, är det premiär för klubbsatsningen och "helhetsupplevelsen" Diplomacy på Slaktkyrkan och Hus 7 i Slakthusområdet. Enligt arrangörerna kan du som gäst förvänta dig suggestiv techno, ebm/body och dark synth samt en visuell upplevelse med 3D-projektioner, konst och mycket annat.

– Det är en klubbkväll med konsert förpackad i en slags framtidsvärld i cyberpunk-, science fiction- och new retro-stil med fokus på upplevelse till bra electronica och energi från oss på scenen, säger arrangören Johan Dahlén.

Kvällen bjuder på flera dansgolv och rum med livemusik och dj:s, men även installationer, AI-världar och en terapeut(!).

För mer information och biljetter, se Facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar