Summerburst fixar fest på Annexet med Infected Mushroom och Angerfist

Festivalen Summerburst valde förra året att fokusera sina festligheter till Göteborg, men i år får även Stockholm ta del av dansen. Om den stora festivalen återvänder till huvudstaden i sommar är fortfarande oklart, men i februari arrangeras i alla fall två förfester på Annexet med lite olika inriktningar.

Den 24 februari kommer Will Sparks till stan, för konceptfesten Sparks Mania. Dagen efter, den 25 februari, är det dags för Orion Area Winter Edition med namn som Angerfist, Infected Mushroom, Radical Redemption, MANDY och Atmozfears & Sound Rush present 2 //\\ 1. Fler artister tillkommer.

Här hittar du Facebook-evenemanget för båda festerna.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar