Ny intim torsdagssatsning med house och bra klubbljud – "jobba hemifrån dagen efter"

Torsdagen 9 mars är det premiär för den nya torsdagsklubben Work From Home som kommer att husera i baren på Stadsgårdsterminalen, ett stenkast från Slussen. Baren har nyligen utrustats med klubbljud från Dot Audio, har plats för runt 150 gäster och bjuder dessutom på fin utsikt över Stockholm.

– Vi vill skapa en klubb där du aldrig blir uttråkad på dansgolvet. Mellan 20 och midnatt kommer det att bjudas på housemusik som är opretto, lekfull, studsig och vågar innehålla vocals, säger Camilla Sannabo som tillsammans med Oskar Edengréen bossar över klubben.

Arrangörerna skickar dessutom med ett knep till alla som är sugna på torsdagsdans.

– Jobba hemifrån dagen efter. Det är bara att slå av kameran på alla videomöten om du är bakis, och eftersom vi avslutar vid midnatt så blir inte kvällen så värst sen, säger Camilla Sannabo.

Redan vid 17, innan klubbkvällen drar igång, bjuder baren in till AW med "bra priser i baren och en ljudvolym som tillåter samtal med vänner".

På premiären spelar Måns Glaeser, och följande torsdagar kan gästerna förvänta sig musik från till exempel Klubb M8 och Queen E. Residents är Camillka och Olge.

För löpande information, spana in klubbens Instagram-konto.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar