Allt om initiativet The Night Academy – och 24-timmarsfesten som äger rum i helgen

Just nu, och fram till den 28 maj, pågår det nya initiativet The Night Academy i Stockholm. Det handlar om att genom utbildningar, workshops, paneldiskussioner och en stor 24-timmarsfest utveckla nattlivet och klubbkulturen i Stockholm.

Om du är på jakt efter mer information om festen som pågår i ett helt dygn så finns det här.

För mer information om hela konceptet tänkte jag faktiskt hänvisa till avsnitt 160 av Dansmusikpodden som jag gör tillsammans med Özgür Can. Det avsnittet gästas av The Night Academy-grundaren Hampus Lindbland samt klubbprofilen Martin Kling som bland annat ansvarar för 24-timmarsfesten. Avsnittet finns där poddar finns, eller till exempel här.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar