Festivalen Scopes intar övergivet värmeverk i Stockholm – DJ Seinfeld, Stella Explorer, Skudge och Evigt Mörker bland de bokade akterna

Idag avslöjas hela programmet för den internationella festivalen Porsche SCOPES som kommer till Stockholm för första gången helgen 26-28 maj 2023. Den tre dagar långa multidisciplinära festivalen kommer att bjuda på framträdanden och installationer av lokala aktörer inom konst, musik, design och tech på Värmeverket i Bredäng – med fri entré alla dagar.

Bland de bokade akterna märks till exempel DJ Seinfeld, Stella Explorer, Bella Sarris x Joanna Nordahl, Daniel Araya, Evigt Mörker, Lisa Janbell x Jessie Granqvist, Matthias Polanco, Prof. Stranger och Skudge.

För hela linupen, kolla in hemsidan eller Instagram-kontot.

SCOPES, en global plattform för att stödja kreativa själar världen över, lanserades i Berlin år 2018 för att skapa utrymme för "banbrytande lokala kreatörer och meningsfullt innehåll". Sedan dess har festivalen arrangerats i Tokyo, Warszawa, Amsterdam, Singapore och Tel Aviv.

Värmeverket i Bredäng är ett ideellt kreativt nav dedikerat till samarbeten mellan kreatörer och artister. Värmeverkets hemsida hittar du här.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar