Här är klubbsommaren på F12 – intimt Eric Prydz-gig, afrohouse och "en klubb på F"

Den 17 maj är det dags för sommarklubben F12 att åter slå upp sina portar. Klubben kommer ha öppet sju dagar i veckan och även om musiken kommer att vara varierad så utlovas mycket elektronisk dansmusik.

– Vi följer trenderna inom den elektroniska musiken och i år kommer vi lyfta fram den rytmiska afrohousen extra mycket, säger Samin Adjoudani som är bokningsansvarig på F12 och fortsätter:

– Vi är även fortsatt en "open format"-klubb så att vi tillgodoser alla, men då vi har öppet veckans alla dagar samt har två dansgolv så kan vi variera oss.

En bokning som sticker ut är Eric Prydz som gör ett intimt klubbgig redan den 20 maj.

– Eric Prydz och F12 går way back och älskar varandra. Han har dessutom en låt som heter F12, så detta är en av hans favoritklubbar. Det känns nästan overkligt att han ska spela här hos oss igen. Sist sa han att han inte minns när han spelade för en så liten crowd senast. Det var 400 personer på plats, men ändå kändes det som att det var flera tusen, säger Samin Adjoudani på F12.

Några andra bokningar du vill lyfta fram?
– Självklart är det våra större bokningar som kommer att sticka ut. Men jag ser extremt mycket fram emot vår satsning på torsdagar med Faik & Farok, Victor Fridh och Filip Holm. Fyra otroligt skickliga och underbara dj:s som kommer att hosta en elektronisk klubb på terrassen, Klubben kommer heta något på F, men exakt vad på F återstår att se. Jag kommer inte missa en enda torsdag vill jag lova, säger Samin Adjoudani.

För mer information följ F12 på Facebook och/eller Instagram.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

 

Skriv en kommentar