Här är nöjesduons nya nattklubb – fokus på "glad och dansvänlig tech house"

Redan nu på fredag, den 25 augusti, öppnar en ny nattklubb i centrala Stockholm. Namnet är Sensu Night Market och klubben kommer att husera på restaurangen Kasai på Linnégatan 18 med öppet varje fredag och lördag mellan 23-03.

– Vi är själva över 30 nu och har med åren blivit mer kräsna och vill därför skapa en miljö som vi själva hade velat besöka som gäst, säger Pontus Rudin och Albin Winterhagen som står bakom satsningen, i ett pressmeddelande.

Pontus och Albin har tidigare arbetat med nattklubbar på ställen som Café Opera, Atrium och Wall, och vill med detta projekt skapa en plats som blandar mat, dryck, musik, människor och intryck.

– Vi tror på en varm och välkomnande service, och vi vet att våra gäster reser mycket och tar med sig influenser hem gällande både känsla och musik. Musikprofilen kommer hålla en internationell standard och beskrivs som glad och dansvänlig tech house, säger duon i pressmeddelandet.

Till premiären den 25 augusti flyger man in Eran Hersh från Miami. För mer och löpande information, spana in Sensu Night Market på Instagram.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar